Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Căpitanul echipei naționale de fotbal, Nicușor Stanciu, a primit placheta de onoare a ISU Alba

Publicat

Nicușor Stanciu, căpitanul echipei naționale de fotbal a României, a primit placheta de onoare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „UNIREA” al județului Alba.

Aceasta i-a fost oferită în semn de apreciere pentru activitatea sportivă desfășurată, dar și pentru performanțele obținute la echipa națională, de către inspectorul șef al ISU Alba, colonel Ovidiu Nicolae Costea.

Fotbalistul Nicușor Stanciu a fost prezent joi, 25 iulie, la deschiderea etapei zonale a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență organizate în municipiul Alba Iulia.

„Vreau să vă mulțumesc că ați reușit să ajungeți în orașul nostru și sper să vă simțiți bine. Sunt mândru și onorat să mă aflu aici. Vă apreciez mult, la fel și munca pe care o depuneți și ceea ce faceți. Am mari emoții și cred că mă descurc mai bine dacă vorbesc în vestiar în fața colegilor, dar voiam să știți cât vă apreciez și știu câtă muncă depuneți și, indiferent cine va lua locul I la acest concurs, să fiți mândri de ceea ce faceți și cum ne ajutați mereu. Nu vă zic cel mai bun să câștige, pentru că toți sunteți învingători și vă felicit”, a declarat Nicușor Stanciu în deschiderea competiției.

Reamintim faptul că în perioada 24-26 iulie 2024 se desfășoară Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență.

Loturile reprezentative ale inspectoratelor pentru situatii de urgență din 7 județe (Mures, Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita, Bistrița-Năsăud și Alba) se vor întrece în mai multe probe ce implică rezistență, viteză și lucru în echipă, probe de tradiție în randul pompierilor.

Competiția se desfășoară timp de doua zile pe Stadionul Municipal ,,Unirea” Alba Iulia și în cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, unde concurenții se vor întrece în mai multe probe, atât individuale cât și de echipe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate