Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ”Captură” a polițiștilor rutieri din Alba, pe noua stradă cu sens unic din Alba Iulia. O mulțime de mașini în câteva minute

Publicat

Poliția rutieră a oprit duminică seara, în doar câteva minute, mai mulți șoferi care au intrat pe interzis, pe strada Nichita Stănescu. Majoritatea acestora le-au spus polițiștilor că nu au văzut semnul amplasat la intrarea pe stradă.

Semnul a fost amplasat în urmă cu mai bine de o săptămână, timp în care majoritatea șoferilor au continuat să circule pe stradă (ceea ce s-a întâmplat de altfel și după plecarea polițiștilor).

Deși este destul de vizibil, șoferii au tendința de a nu-l observa. La confuzie contribuie un alt semn de circulație, uitat pe sensul de mers pe care acum circulația este acum interzisă, care limitează viteza la 30 de kilometri la oră.

De altfel, este destul de clar că șoferii nu-l observă, în condițiile în care continuau să intre pe stradă cu toate că vedeau mașina de poliție și celelalte mașini oprite în trafic.

Primăria nu a anunțat nicăieri schimbarea sensului pe strada respectivă (o făcea de obicei pe siteul propriu) și nici nu a explicat de ce a stabilit sens unic pe o stradă cu două benzi, fără parcări, în timp ce o altă stradă paralelă funcționează de asemenea în regim de sens unic, pe aceeași direcție de deplasare.

Localnici spun că semnul a fost amplasat pentru că cineva important, care locuiește pe strada respectivă, a solicitat asta primăriei și nu din cauza vreo unei strategii de trafic.

De altfel, sensul de mers este acum dispre Toporașilor, din zona pieței, spre strada Detunata. Asta face ca traficul care se descărca dimineața dinspre Micești, să fie acum direcționat pe Bulevardul Revoluției.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Sofia

    duminică, 19.12.2021 at 21:16

    Ar fi fost firesc să fie toată strada Nichita Stănescu cu sens unic, asta pentru a descongestiona traficul de pe Calea Moților spre Micești.(sensul unic fiind doar pe o proțiune de stradă).
    În ceea ce privește cele două benzi de pe Nichita Stănescu,din nefericire o bandă e mai tot timpul ocupată pe alocuri, cu mașini ,care zac în drum cu zilele.
    Iar despre viteză ce să zic…noroc că s-a montat un limitator de viteză ,altfel vitezomanii circulau nestingheriți.

  2. Dany

    luni, 20.12.2021 at 02:54

    Ce va mai mirați? În România se dau legii pentru băieții deștepți darămite sa schimbi regulile de circulație pe o strada. Asta e o nimica toată. Am spus-o și o mai zic…. ne meritam soarta dacă stam ca popandaii și nu face nimic.

  3. Un cetatean

    luni, 20.12.2021 at 09:20

    „Cineva important”? Toti cetatenii orasului sunt importanti, iar regulile de circulatie trebuie facute pt a se circula in conditii de siguranta si, pe cat posibil, cu un trafic cat mai aerisit si nu dupa piticii de pe creierul unei singure persoane. Daca e adevarata informatia asta…sunteti vai si amar. Eu, totusi, mai sper ca nivelul autoritatilor nu e atat de jos, desi…la cate vedem in ultimul timp, nu m-ar mira.

  4. ion

    luni, 20.12.2021 at 16:03

    Putem afla si noi populimea cine este aceasta ” persoana importanta ” ?

  5. Anuf

    miercuri, 22.12.2021 at 08:37

    Banuiesc ca Bogdan Medrea fostul director de la Electrica si membru marcant PSD

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax