Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: CARAMBOL pe DN1, zona Oiejdea. Patru maşini implicate în accident, după ce un şofer nu a păstrat distanţa regulamentară

Publicat

accident oiejdea Un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, respectiv trei autoturisme şi un TIR, s-a produs miercuri pe DN1, în zona Oiejdea, între Alba Iulia şi Teiuş. Maşinile au fost serios avariate, însă nu au fost persoane rănite grav.

Evenimentul s-a produs în momentul în care şoferul unui Volkswagen Touran care circula dinspre Alba Iulia nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lovit din spate un autoturism care încerca să vireze stânga. În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu altă maşină.

De asemenea, Volkswagenul a mai fost lovit, din spate, de un TIR al cărui şofer, cel mai probabil, nu mai putut opri în condiţii de siguranţă.

Celelalte autoturisme avariate în accident sunt un Mercedes negru şi un Opel Corsa roşu, ambele înmatriculate în Cluj.

foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax