Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | Carnavalul Mărțișorului la Alba Iulia. Lansare de carte, recitaluri muzicale, expoziție de pictură și momente comice

Publicat

YouTube video

Luni, 3 martie 2014, începând cu ora 16:30, la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” din Alba Iulia a avut loc „Carnavalul Mărțișorului”, un spectacol de „mărțișoare muzicale” oferite de cursanții Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Evenimentul a debutat cu lansarea unei cărți pentru cei mici, „Hora Îngeraşilor”, poezii pentru copii, de Daniela Ghigeanu.

În cadrul evenimentului au avut loc momente artistice oferite de invitați și „micii ghiocei” ai serviciului Școala de Arte și Meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, momente pe care aceștia le-au pregătit pentru a marca începutul primăverii și ziua de 8 martie, dedicată în mod special mămicilor.

În continuare, publicul prezent la eveniment a putut viziona o expoziție de pictură,organizată de prof. Ioana Raica, în care micii pictori au evidențiat, prin creativitatea lor, „Primăvara”, alături de tradiționalele mărțișoare realizate de copii de la clasele externe de Țesături din Bucerdea Vinoasă, coordonată de Ileana Măhăra și cea din Biia, coordonată de Elena Burja.

Evenimentul a oferit un program artistic care a cuprins momente de muzică folk cu Grupul „Micii chitariști” din Blaj, prof. coordonator Dragoș Tudor, sprijinit de Rareș Vestemean si Lucian Borcea, muzică ușoară cu Patricia Hațegan, Andrada Predan Bișu, Giulia Țigurean, Alexia Mihălțan și Andrei Șerban, coordonați de prof. Marinela Popa, un moment de folclor cu Leontina Fărcaș și „Mugurii de Tezaur”, muzică clasică la pian cu Andra Ursa,  prof. coordonator Cristian Șușman, chitară clasică cu Andrei Biro și Cristian Dreghiciu, prof. coordonator Dragoș Tudor, momente comice cu trupa „Youth Art”, prof. coordonator Viorel Cioflică și muzică vocal-instrumentală cu grupul „Primavera Jr.”, coordonat de profesorii Marinela Popa și Dragoș Tudor.

Vă prezentăm câteva imagini de la eveniment:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax