Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Căruţe încărcate cu lemn furat, oprite de jandarmii din Blaj. Amenzi de 8000 de lei

Publicat

Opt persoane care transportau material lemnos fără a avea asupra lor documente justificative au fost depistat de jandarmii din Blaj, în weekend, în cadrul a unor acţiuni.

În perioada 3-4 februarie, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 8000 de lei în conformitate cu Legea nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Totodată, au fost confiscaţi aproximativ 4 metri cubi de material lemnos de esență carpen și stejar, precum și atelaje de transport și un motefierăstrău, ce au fost predate ocolului silvic responsabil de zonă. Persoanele au fost depistate pe raza pădurilor Cărbunari și Căneda, iar prejudiciul produs de cele 8 persoane este în valoare de 1393 de lei, transmite Jandarmeria Alba.

„Recomandăm celor care au cunoștință de astfel de fapte să le semnaleze în continuare cu aceeași promptitudine și îi asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de intervenție pentru depistarea și sancționarea vinovaților”, susţin jandarmii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax