Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: CÂŞTIGĂTORII Cupei de Golf “Rotary Internaţional”, organizată sub egida clubului de golf “Paul Tomiţă”

Publicat

Alba are privilegiul de a găzdui nu unul, ci două terenuri de golf cu 18 cupe, ambele amplasate în cadre naturale de excepție, amenajate corespunzător. Cele două locații, de la Ciugud și de la Pianul de Sus sunt preferate de jucători din întreaga țară, care se bucură să găsească în România terenuri excelente pe care să-și manifeste pasiunea pentru golf.

Sâmbătă, terenul de la Pianu de Sus a găzduit Cupa “Rotary International” sub egida clubului de golf “Paul Tomiţă”.

 Alba24.ro a stat de vorbă cu dl. Ioan Istrate, președintele Club Golf “Paul Tomiţă” și președintele Clubului Rotary din Sebeș.

Ioan Istrate este fondatorul și CEO-ul companiei Alpin 57 Lux din Sebeș, unul dintre cei mai mari producători de înghețată din România.

De 18 ani sunt rotarian. Fiecare membru al Clubului Rotary are obligația morală să conducă clubul pentru un mandat de un an, mandat care îl obligă la propuneri de proiecte în afara celor află pe rolul clubului. Trebuie știut că în Rotary proiectele acceptate, continuă nu se opresc odată cu schimbarea președintelui. Desigur, cele mai mari trec prin aprobarea Districtului.

Eu am amânat această demnitate pentru că, știți foarte bine, am și alte obligații, conducând mai multe societăți comerciale care presupun responsabilități.

Dar a venit și momentul în care am hotărât să fiu pentru un mandat președintele Clubului Rotary Sebeș, mandat care așa cum spuneam aduce cu el responsabilități.

Ca atare, printre alte proiecte în derulare, am propus două evenimente: un bal de caritate în vederea strângerii de fonduri pentru achiziția de aparatură medicală pentru Secția Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Sebeș și Cupa de golf Rotary Internațional.

Balul a avut loc vineri, 11 mai (la restaurantul „Trans Iviniş” din Sebeş – n.r.) și îl socotesc un adevărat success, deoarece au răspuns invitației oamenii comunității în care trăim și care au un mare respect pentru ce facem și nu numai. Ni s-au alăturat colegi din cluburile din Alba Iulia, cărora le mulțumim și pe această cale: Club Rotary Alba și Club Rotary Civitas.

Legat de Cupa de golf, am prezentat proiectul conducerii Districtului 2241 pentru România și Republica Moldova.

Cei din conducerea Districtului, cunoscându-mă de mai multă vreme, au spus: <Ioane, așa cum te cunoaștem de multă vreme avem încredere în proiectele tale, cunoaștem mai multe lucruri în care te-ai implicat, așa că nu ne rămâne decât să te sprijinim și să-ți urăm succes>

Proiectul a fost aprobat și am trecut la treabă în urmă cu două luni.

Cert este că l-am pus pe site-ul Clubului <Paul Tomiță> în 23 aprilie, l-am promovat și pe canalele Rotary și în acest timp foarte scurt s-au înscris 56 jucători, iar în competiție au intrat 49.

Au fost jucători cunoscuți pe care îi veți găsi în prezentarea sportivă de pe site-ul clubului.

Precizez că atât la Bal, cât și la cupa de golf au participat atât guvernatorul în exercițiu Emil Sopoian, cât și guvernatorul ales Cristian Jurji, care a intrat și în competiție.

La festivitatea de premiere, guvernatorul Cristian Jurji a anunțat public că acest eveniment va fi pus pe calendarul multianual al Districtului 2241, care va fi cu caracter permanent. Același lucru se va întâmpla și în calendarul Clubului de golf <Profesor Paul Tomiţă >, club al cărui președinte în exercițiu sunt.

Au participat oameni cunoscuți, jucători și admiratori ai acestui sport.

Bucuria mea este că îmi închei mandatul de președinte al Rotary Sebeș lăsând în urmă și un proiect pe termen lung. Iar în ceea ce privește vistieria clubului, mă oblig să fie mai bogată măcar cu un leu, așa cum spun obligațiile rotariene.

Așa cum bine știți, în Rotary demnitățile sunt pentru un mandat de 1 an, iar pregătirile și acomodarea și-o face fiecare rotarian în timpul practicii acumulate în clubul din care face parte”, a spus Ioan Istrate.

CÂŞTIGĂTORII Cupei Rotary Internaţional:

Cat 1, Men, HCP: 0 – 12, Stroke play net

1. Dinu Pescariu – Handicap: 3.5, Strokes: 73

2. Dan Ursu – Handicap: 11.9, Strokes: 73

3. Mugur Mihăescu (Garcea) – Handicap: 10.0, Strokes: 75

Cat 2, Men, HCP: 12.1 – 24, Stableford net

1. Călin Sîmpălean – Handicap: 20.9, Points: 45

2. Alin Anghel – Handicap: 22.6, Points: 39

3. Marius Călugăru – Handicap: 14.8, Points: 37

Cat 3, Men, HCP: 24 – 36, Stableford net

1. Cristian Bitoană – Handicap: 24.1, Points: 48

2. Stelian Aldea – Handicap: 25.2, Points: 45

3. Mircea Ilea – Handicap: 25.8, Points: 39

Cat 4, Ladies, HCP: 0 – 36, Stableford net

1. Laura Stoia – Handicap: 20.2, Points: 40

2. Claudia Popa – Handicap: 32.5, Points: 38

3. Cristina Bărbat – Handicap: 35.7, Points: 38

Cat 5, Seniors, HCP: 0 – 36, Stableford net

1. Viorel Medrea – Handicap: 15.2, Points: 31

2. Mircea Ludoşan – Handicap: 22.9, Points: 31

3. Radu Codrin – Handicap: 11.4, Points: 28

Cat 6, Juniors, HCP: 0 – 36, Stableford net

1. Luca Popa – Handicap: 30.7, Points: 39

Longest drive: Dinu Pescariu

Nearest to the pin: Viorel Medrea

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax