Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Câştigătorii premiilor din campania „Culori pentru viitoarele flori” organizată de Primăria Alba Iulia. Parada ghivecelor decorate de copii

Publicat

IMG_0722 Cele mai reușite trei creații în cadrul campaniei „Culori pentru viitoarele flori” au fost premiate, joi, după ce au fost selectate de un juriu alcătuit din elevi ai Liceului de Arte “Regina Maria” din Alba Iulia. Activitatea derulată de Primăria Alba Iulia a permis copiilor să îşi manifeste talentul şi îndemânarea în decorarea unor vase ceramice.

Creaţiile elevilor au fost prezentate la parada ghivecelor, aproape 2000, decorate de către copii de la școli și grădinițe din Alba Iulia.

Cele două biciclete au fost câștigate de Ana Maria Arion de la Grădinița nr.11 din Alba Iulia, respectiv Denisa Botariu, elevă a Liceului de Arte „Regina Maria”.

Premiile le-au fost oferite de către Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia și Elena Covaciu, din partea IPEC.

În plus, Gabriela Munteanu de la Școala Generală „Mihai Eminescu” a primit un premiu special, o tabletă, oferit de Dorin Nistor – director AIDA-TL.

În intervalul 2-7 aprilie, în cadrul campaniei “Culori pentru viitoarele flori” s-au derulat atelierele creative, o provocare plină de culoare, prin care copiii de la școlile generale și grădinițele din Alba Iulia sunt îndemnați să decoreze vase ceramice.

Mecanismul acestei campanii a presupus distribuirea în școli și grădinițe, în funcție de numărul de solicitări, de ghivece pentru flori – finisate, dar nedecorate. În intervalul alocat, copiii au surprins spiritul primăverii, decorând vasele cu vopsele tempera.

Tuturor copiilor care, prin inspirație, talent și dăruire au făcut posibilă campania “Culori pentru viitoarele flori”, pentru că au arătat că arta se poate face oriunde, oricând și nu ține cont de vârstă, li se vor acorda diplome cu titlul de “Diplomart oficial în Cealaltă Capitală, Alba Iulia”, transmit reprezentanţii Primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax