Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Cătălina, vrei să fii soția mea?”. Cum și-a surprins iubita un soldat roman cu „marea întrebare”, formulată pe un „testudo”

Publicat

Festivalul Roman Apulum a adus o mulțime de surprize celor prezenți la Alba Iulia însă cea mai mare și neașteptată surpriză a avut-o Cătălina, o tânără din Zalău, prezentă în cetate ca invitat alături de trupa sa de reenactment, Cohorta a III-a Porolissum. În plină desfășurare a evenimentelor, în mijlocul „Arenei Romane” aceasta a fost surprinsă cu întrebarea care îi va schimba tot restul vieții . „Cătălina, vrei să fii soția mea?”.

După doi ani de relație, Manuel, soldat roman în trupa din Zalău, și-a făcut curaj și a cerut-o de soție pe femeia cu care dorește să își petreacă tot restul vieții.

Cererea în căsătorie a fost una cât se poate de inedită. Manuel a așteptat momentul în care atât el cât și viitoarea sa soție să fie îmbrăcați în personajele cărora le dau viață de câte ori au ocazia și, ajutat de colegi, a ales să formuleze întrebarea printr-un original „testudo” în momentul în care Cătălina își îndrepta privirea și săgețile spre grupul de soldați.

În momentul în care soldații și-au aranjat scuturile pentru a se apăra de ploaia de săgeți, a apărut și marea întrebare.

Emoționată și mai ales surprinsă, Cătălina a răspuns întrebării cu un „DA” hotărât.

Printre aplauze și felicitări cei doi m-au lăsat fotografiați și au primit deja urări de bine pentru viitoarea căsătorie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Maresalu

    duminică, 27.04.2014 at 16:29

    Neinteresant

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax