Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Câte persoane sunt în carantină sau izolare în Alba. Acțiuni de verificare și amenzi la Aiud și Sebeș

Publicat

Până vineri, 17 aprilie, în județul Alba se aflau în carantină 264 persoane și 735 de persoane erau izolate la domiciliu, potrivit datelor transmise de Instituția Prefectului Alba.

Tot până la această dată, 442 persoane erau ieșite din carantină și 3.790 din izolare.

Citește și ALBA: Trei cazuri noi de coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore. Numărul total de îmbolnăviri: 144

În ultimele 24 de ore, 279 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 461 de persoane, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și lucrători MApN au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare, potrivit unui comunicat transmis de Instituția Prefectului Alba.

Au fost verificate 2.251 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și a măsurilor impuse de starea de urgență.

În urma activităților au fost identificate 136 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea, acestea fiind sancționate cu amenzi în valoare de 135.500 de lei.

Au fost organizate trei acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 306 autovehicule și 882 de persoane.

Între orele 9.00 – 13.00, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune, pe raza municipiului Aiud, la care au participat 37 de polițiști, care au fost sprijiniți de jandarmi și polițiști locali. În urma controalelor au fost constatate 35 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 14.870 lei. Dintre amenzi, 29 au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor instituite de ordonanțele militare, în contextul stării de urgență.

La Sebeș, între orele 6.00 – 12.00, au fost verificate 139 de autovehicule și 398 de persoane. Au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 27.755 lei, din care 19 la Ordonanțele Militare.

De la începutul epidemiei, zilnic peste 100 de jandarmi au fost angrenați în: misiuni de escortare a convoaielor auto, misiuni de asigurare a măsurilor de ordine publică în zona centrelor de carantină, misiuni desfășurate în vederea verificării modului de respectare a prevederilor ordonanțelor militare, misiuni executate în cooperare cu poliția pentru verificarea respectării măsurilor impuse.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax