Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ce locuință de serviciu i s-a oferit unui polițist din Alba, după ce i-a fost sistată decontarea transportului

Publicat

Pare greu de crezut, dar așa arată în 2023, o locuință de serviciu care a fost atribuită unui polițist al IPJ Alba. 

Este vorba despre un apartament de serviciu, situat deasupra postului de Poliție Lupșa, care a fost atribuit agentului principal de poliție M.P.D. 

Totul a început la sfârșitul anului 2022, când polițistul a fost nevoit să refacă actele pentru decontarea transportului de la domiciliu la locul de muncă.

Mai exact, polițistul locuiește în Câmpeni și din decembrie 2021 și până în data de 10 octombrie 2022 o parte din suma cheltuită pe combustibil îi era decontată.

Polițistul primea în jur de 300 de lei, sumă de bani care nu îi ajungea în totalitate, dar din care acoperea o parte din banii dați de la domiciliu, locul de muncă și retur, a explicat acesta pentru alba24.ro.

Când a venit momentul să își refacă documentele pentru decontarea transportului i s-a comunicat că întâi trebuie să facă o cerere pentru a primi locuință de serviciu.

Automat nu a mai primit bani pentru decontarea transportului, a mai precizat polițistul.

În data de 3 martie 2023 acesta a fost informat că i s-a aprobat cererea de locuință de serviciu, un apartament situat deasupra postului de poliție.

În trecut, în anul 2021 a mai făcut o cerere pentru a primi o locuință de serviciu, dar nu i-a fost aprobată.

cerere admisa în 2023

Pozele au fost făcute în data de 15 martie 2023. De când i-a fost comunicat că a primit o locuință de serviciu, polițistul a precizat că nu poate să locuiască în ea și i s-ar fi făcut promisiuni că va fi renovată, dar acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent.

Locuința în sine nu poate fi folosită. După cum se poate observa cu ușurință din poze, aceasta nu a mai fost renovată de o bună bucată de timp.

Pereții sunt crăpați în unele locuri și foarte murdari, podeaua acolo unde există parchet este la fel de murdară și plină de pete. Baia pare desprinsă dintr-un film de groază, unde cada este acoperită cu o bucată de material textil, iar toaleta pare spartă.

Despre mobilă nici nu poate fi vorba a explicat polițistul reporterilor alba24.ro.

UPDATE: În data de 17 martie 2023, la o zi de la publicarea articolului, reprezentații IPJ Alba au transmis un punct de vedere referitor la apartamentul de serviciu atribuit polițistului din Lupșa.

CITEȘTE ȘI: Reacția IPJ Alba în cazul polițistului căruia i s-a repartizat o locuință de serviciu insalubră: Sunt fonduri pentru renovare

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Pamfil

    vineri, 17.03.2023 at 10:30

    vai de mine, trebuia sa i se dea vila cu jacuzzi, piscina exterioara, majordom si pivnita cu vinuri. NU ca noi amarastenii care platim credite 30-40 de ani pe langa taxe statului corupt. Sa mearga la sefii lui, la „sindicat” si la ăia cu pensii speciale sa faca scandal, nu pe internet

  2. GTA

    sâmbătă, 18.03.2023 at 00:44

    stai liniștit că în București pereții sunt plini de mucegai și tavanul cade în cap

  3. Ion

    duminică, 19.03.2023 at 15:51

    Pai sa dea asa locuinte si parlamentarilor,si magistratilor,si medicilor…ce aia sunt mai speciali?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax