Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ce sfaturi au primit participanții la evenimentele din Alba Iulia, de la polițiști și jandarmi. Acțiuni de informare

Publicat

Polițiștii și jandarmii din Alba au derulat, în perioada 25-26 august, activități de informare, adresate participanților la Alba Iulia Music & Film Festival și Alba Carolina Bike Race.

La acțiuni au participat și specialiști ai Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Alba și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia.

Cetățenii participanți la manifestări au fost îndemnați să își protejeze bunurile personale, în condiții de aglomerație, să nu consume băuturi alcoolice în exces, să evite implicarea în conflicte și să nu urce la volan dacă au consumat alcool.

Subiectele abordate au fost diverse și au avut ca și principal obiectiv formarea unui comportament social sănătos, care să conducă la prevenirea faptelor de natură penală sau contravențională, a transmis IPJ Alba.

Cel mai dezbătut subiect

Cel mai dezbătut subiect a fost cel al consumului de substanțe interzise și a fost abordat atât cu tinerii cât și cu adulții.

Specialiștii antitrafic din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia au transmis mesajele campaniilor ”Siguranța ta nu e o joacă” și ”Distracție în siguranță” îndemnând cetățenii să dea dovadă de solidaritate și spirit civic atunci când observă persoane aflate în situații de pericol din sfera traficului de persoane.

Acțiunile structurilor locale ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate informării cetățenilor care participă la manifestări publice și cultural artistice, cu privire la modalitățile de prevenire a victimizării din fapte penale sau contravenționale precum și cele de prevenire a consumului de substanțe cu efect psihoactiv, vor continua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax