Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

FOTO: Cea mai modernă grădiniță din Alba, construită în zona de dezvoltare economică de la Ciugud, este aproape finalizată

Publicat

Lucrările la noua grădiniță cu program prelungit din Ciugud, care va deservi inclusiv firmele de pe platforma industrială din comună, continuă în ritm alert. Amenajarea clădirii și a terenului sunt aproape gata. Reprezentanții administrației locale spun că această investiție va fi finalizată în această toamnă.

Clădirea esta amplasată în în Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar, zonă industrială în care funcționează peste 40 de companii, care au aproximativ 1.000 de locuri de muncă.

Administrația locală din Ciugud a decis construcția unei grădinițe în apropierea fabricilor aflate în zona industrială a comunei, tocmai pentru ca părinții să își poată lua sau aduce copiii aproape de locul lor de muncă, fără a pierde prea mult timp pe drum.

Curtea noii grădinițe din Ciugud a prins contur și suntem tot mai aproape de finalizarea lucrărilor. În interior se fac ultimele retușuri și pregătim sălile de clasă (vor fi prietenoase și cât mai colorate) au transmis într-un mesaj reprezentanții Primăriei.

Grădinița se adresează copiilor cu vârstă preșcolară din comuna Ciugud și copiilor ai căror părinți activează în zona industrială aflată în proximitatea acesteia. Va funcționa cu program prelungit, pentru acordarea la programul de lucru al părinților.

Clădirea se înscrie într-un dreptunghi cu dimensiunile 46,85 x 27,40 m (47,05 x 27,60 m, incluzând și termosistemul), este în regim de înălțime P+1, etajul (cu o suprafață de cca. 10% din suprafața parterului) fiind rezervat administrației.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax