Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO: Cei mai buni elevi de la trei licee vocaţionale din Alba Iulia au fost premiaţi de Societatea Femeilor Ortodoxe

Publicat

elevi

elevi premiati femei ortodoxe alba iulia_2 Cei mai buni elevi de la trei licee din Alba Iulia au primit premii din partea Societăţii Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Alba Iuliei. Distincţia oferită este Premiul Principesa Ileana a României, o diplomă de excelenţă, însoţită de suma de 250 de lei pentru fiecare elev.

Performanţa în trei licee vocaţionale din oraş a fost recompensată, joi şi vineri, în cadrul festivităţilor de premiere de la sfârşitul acestui an.

Societatea Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Alba Iuliei a oferit elevilor Iulia Ţurcaş de la Liceul de Arte „Regina Maria”, Andreea Fleşer de la Liceul Sportiv şi Adrian-Ioan Buta de la Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simeon Ştefan” din Alba Iulia, premiul Principesa Ileana a României, constând într-o Diplomă de Excelenţă şi suma de 250 de lei de persoană.

elevi premiati femei ortodoxe alba iulia_1 Cei trei au avut cele mai bune rezultate la învăţătură în anul şcolar 2014 – 2015.

Societatea Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Alba Iuliei, ce îşi desfăşoară activitatea începând din anul 2014, s-a remarcat prin efortul de promovare a valorilor în familie, şcoală şi societate.

Una dintre preocupările constante ale membrelor Societăţii a fost şi este legată de susţinerea copiilor şi tinerilor, în vederea formării lor pentru o societate dinamică şi competitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax