Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cei mai buni elevi din Teiuș, olimpici sau cu rezultate deosebite la examene, premiați de Primărie

Publicat

Și în acest an, Primăria Teiuș recunoaște performanța în educație și premiază elevii Liceului Teoretic Teiuș care au obținut rezultate deosebite la examenul de Evaluare națională, cel de Bacalaureat și olimpiade. 

18 elevi cu rezultate deosebite au fost în centrul atenției, luni, la Teiuș.

La eveniment a participat primarul Mirel Vasile Hălălai și directorul Liceului Teoretic, Marius Pintea. Au fost acordate diplome și stimulente financiare.

”Este felul în care orașul nostru, administrația locală înțelege să mulțumească elevilor și profesorilor a căror muncă și eforturi fac cinste orașului.

Prin sprijinul acordat de o companie puternică, ce activează pe teritoriul orașului nostru, SC BAUMIT ROMANIA COM SRL, șef fabrică Teiuș, ing. Dan Dobre, și în acest an, momentul de mulțumire și apreciere pentru rezultatele deosebite a avut consistența financiară necesară.

Mulțumim sponsorului, felicitări și succes tinerilor deosebiți, care ne fac pe toți mândri, aprecieri la superlativ pentru munca dascălilor și un cuvânt de laudă deosebită, școlii teiușene!”, este mesajul Primăriei Teiuș.

Încă din 2016, cei mai buni elevi ai orașului sunt premiați de administrația locală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax