Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cei mai mici dintre albaiulieni vor avea o nouă creșă, în luna septembrie. Aceasta este amenajată în fostul centru de dializă

Publicat

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia aduc o veste bună pentru părinți. Până la sfârșitul lunii septembrie ar urma să fie finalizate lucrările la o nouă creșă. Aceasta se va afla în fosta clădire a centrului de dializă de pe strada Alexandru cel Bun.

Viitoarea creșă unde micuții își vor petrece o bună parte din zi este complet reabilitată și structurată conform normelor în vigoare. În prezent se execută finisajele interioare și se lucrează la instalația de încălzire. În același timp se finalizează rețeaua de canalizare exterioară.

Creșa va avea toate dotările necesare, desfășurate pe o suprafață utilă de 742,9 mp. Capacitatea estimată de găzduire este de 60 de copii. Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 1.240.000 lei inclusiv TVA.

„Proiectele noastre în sfera învățământului preșcolar sunt și vor rămâne o prioritate. În prezent am reușit să modernizam toate instituțiile de învățământ preșcolar și să construim altele noi. Mai avem prevăzută o grădiniță în Ampoi, însă momentan suntem pregătiți să finalizăm această investiție care va completa necesitățile actuale pentru acest segment de vârstă. Nu ne vom opri aici, pentru că o comunitate solidă se construiește pornind de la grija față de cei mici și sprijinul oferit părinților prin existența acestor facilități”, a declarat primarul Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax