Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cele mai gustoase preparate de Post, pe standurile comercianților de la Târgul “Lăsatul Secului pentru Trup şi Suflet”

Publicat

Odată cu lăsarea Postului Nașterii Domnului, albaiulienii au fost invitaţi să regăsească gustul adevărat al bunătăţilor naturale fără ingrediente de origine animală, la Târgul “Lăsatul Secului pentru Trup şi Suflet”. Invitaţia a venit din partea Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, Primăriei Municipiului Alba Iulia, Consiliului Judeţean Alba şi Alba Mall, care au organizat un târg cu mâncăruri naturale, bunătăţi de casă, toate făcute doar după reţete autentice, binecuvântate de Dumnezeu.

Târgul „Lăsatul Secului pentru Trup și Suflet” a adunat o mulțime de oameni în holul complexului comercial Alba Mall. Înainte de vizitarea standurilor pline de bunătăți, aceștia au ascultat o cuvântare a Arhiepiscopului de Alba Iulia, ÎPS Irineu, care a și binecuvântat bucatele.

Gospodinele și pofticioșii au putut regăsi, pe rafturile pline ale producătorilor, bucate alese: zacuscă gustoasă de Alba, care de acum se exportă şi în Franţa, miere, pâine pe vatră, ulei presat la rece, turtă dulce, dulceţuri şi siropuri, murături sau alte preparate care ne vor ajuta să trecem mai uşor peste cele 40 de zile de post care ne despart de marea sărbătoare a Naşterii Domnului.

Tot la Târgul “Lăsatul Secului pentru Trup şi Suflet”, participanţii au putut afla atât de la preot, cât şi de la nutriţionist, cum trebuie să ţină un post echilibrat pentru a putea găsi cea mai bună cale de a avea grijă de spirit, fără a-şi pune în pericol sănătatea trupească.

Evenimentul a avut loc miercuri, 14 noiembrie, de la ora 17.00, la Alba Mall.

FOTO: Vali CIONTEA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. ionel

    miercuri, 14.11.2012 at 23:37

    si aicea ati venit cu usl-ul vostru . jenant . jenibil , penibil ce sa mai zis . cand nu e campanie nu va vede lumea . acuma cersiti voturi pe la evenimente publice . jenant inca odata

    • Pilu

      joi, 15.11.2012 at 09:50

      Da Ionele si cei daca au venit ? Au si ei dreptul la o taraba, sa-si vanda produsele lor: gogosi dezumflate , minciunele murate, bombonele sarate, toate expirate inainte de a fi expuse .Am vazut pe unul dintre ei ca avea si un cocos pe taraba. Nu stiu ce facea cu el dar cred ca l-a adus sa-l atentioneze cand i se termina produsele si sa treaca la alta taraba … sau tabara , fiindca asa fac unii, cand le canta cocosul de trei ori .
      Dragi consumatori, va doresc un post trupesc si unul duhovnicesc care sa va fereasca de astfel de produse expirate!

  2. Razvan Popa

    joi, 15.11.2012 at 09:01

    Si mai jenant a fost faptul ca dottore Putor si Eutanasiu stateau la barul din centrul Mall Alba si radeau de oamenii care trceau pe jos pe la expozanti.
    Rusine !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax