Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Poliția antrenează câini pentru depistarea persoanelor cu Covid-19. Instruirea se face la școala de dresaj de la Sibiu

Publicat

Mai mulți câini sunt antrenați la Centrul Chinologic al Poliției Române din Sibiu, în vederea depistării persoanelor bolnave de Covid-19.

Proiectul a început anul trecut, potrivit ministrului de Interne, Lucian Bode, care a vizitat astăzi Centrul.

„În anul 2020, la nivelul acestei instituții, a fost demarat un proiect care are ca scop instruirea unor câini pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2, în special pentru structurile Poliției de Frontieră și Poliției Transporturi”, a scris pe pagina de Facebook ministrul Lucian Bode.

„Este un proces în desfășurare și am convingerea că, în curând, vă vom prezenta rezultate concrete ale muncii colegilor noștri din acest centru”, a mai scris ministrul de Interne.

Acesta a mai spus că în cei 70 de ani de existență ai Centrului Chinologice s-au obținut „rezultate deosebite în lupta antidrog, în intervenția antiteroristă, investigarea criminalistică, limitarea migrației ilegale, salvarea de victime, desfăşurarea acţiunilor de ordine publică și, în curând, în lupta împotriva răspândirii virusului SARS-Cov-2”.

Foto: Facebook/Lucia Bode

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax