Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cercetașii din Alba Iulia, ajutoarele Moșului. Împachetează cadouri de Crăciun la Alba Mall

Publicat

Cercetașii din Alba Iulia și din țară, desfășoară până în 24 decembrie Campania de strângere de fonduri ”Ordinul Cadoului Fermecat!”. La Alba Mall, tinerii din Alba sunt prezenți cu un stand la care împachetează cadouri de sărbători.

”Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cercetașii Centrului Local <Axente Sever> Alba Iulia vă invită la Alba Mall pentru a vă împacheta cu drag cadourile. Cercetașii așteaptă zâmbăreți în fiecare zi din intervalul 16-24 decembrie, de luni până vineri, între orele 16-21 și în weekend între 11-21 la standul lor.

Prin activitatea noastră dorim să simțim împreună cu voi spiritul Crăciunului, să fim, la fel ca în ultimii doi ani, ajutoarele bătrânului Moș Crăciun care ne împodobește de fiecare dată casele și ne aduce bucurie.

Acțiunea este pe bază de donație, fiecare este încurajat să contribuie cu cât crede de cuviință. Aceste donații ne ajută pe noi, cercetașii din Alba Iulia, să ne desfășurăm activitățile și să ne cultivăm pasiunile în siguranță”, transmit reprezentanții centrului.

EXploratorii și temerarii grupului de cercetași, copii și tineri cu vârste între 11 și 18 ani, desfășoară, deja pentru al 3-lea an consecutiv, campania de strângere de fonduri ”Ordinul Cadoului Fermecat!”.

”Anul acesta, cercetașii noștri și-au propus să strângă fonduri pentru achiziționarea echipamentului necesar pentru ateliere de tir cu arcul. Iar noi ca lideri ne bucurăm să vedem că își doresc să investească timp și energie pentru a strânge fonduri, ca în primăvară să poată să învețe noi abilități”, spune Florina Pauleti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax