Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Cetățeni AMENDAȚI după ce și-au golit mașinile de saci plini cu deșeuri, pe o stradă din Aiud

Publicat

În perioada 1 – 14 august, în urma verificării imaginilor surprinse de camerele video de supraveghere amplasate pe strada Abrudului, Poliția Locală Aiud a constatat depozitarea repetată și ilegală de deșeuri într-un loc nepermis.

Potrivit reprezentanților Primăriei Aiud, pe imagini se observă cum, în zile diferite, cetățenii respectivi își golesc autoturismele de saci plini cu deșeuri, depozitându-i ilegal pe domeniul public. Unul dintre aceștia a repetat fapta de 5 ori în cele 14 zile monitorizate.

Patru dintre cei șase cetățeni au fost identificați și sancționați cu amendă contravențională în valoare de 1.000 lei. Ceilalți doi sunt în curs de identificare.

„Ne dorim un oraș curat, avem legea de partea noastră și peste 40 de camere video care ne ajută să aplicăm prevederile legale. Toți cei care vor depozita ilegal deșeuri în municipiul Aiud vor suporta consecințele legale”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud, pe pagina de Facebook.

sursa, foto: Primăria municipiului Aiud

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax