Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO Cetățeni care au aruncat ilegal deșeuri pe domeniul public din Aiud, amendați de Poliția Locală. Au fost obligați să le adune

Publicat

În urma unei sesizări primite din partea cetățenilor, Poliția Locală Aiud a identificat trei persoane care depozitau resturi provenite din construcții și deșeuri voluminoase la punctele de colectare din zona blocurilor nr. 27 și nr. 33, aflate pe strada Axente Sever din municipiu.

Cele trei persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 500 lei și obligate să adune și să depoziteze în mod legal resturile.

Reprezentanții Primăriei Aiud au reamintit faptul că nu pot fi depozitate resturi din construcții sau deșeuri voluminoase la punctele de colectare selectivă de pe domeniul public.

„Atunci când aveți astfel de deșeuri trebuie să contactați operatorul de salubritate pentru închirierea unui container special.

Pentru deșeurile voluminoase organizăm de câteva ori pe an campanii pentru colectarea gratuită a acestora. Cea mai recentă a avut loc în luna iunie.

Respectarea legii este mult mai ieftină decât încălcarea ei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sanda

    luni, 17.07.2023 at 06:39

    In fiecare seară, un cetătean de ,,buna credintă”, dă foc deseurilor din ograda sa fără să se gândească că la ora respectivă oamenii si-ar mai deschide geamurile pentru a-si răcori casele după cele 36 grade C. Asra se intâmplă pe Valea Aiudului. Poate cineva sa-l inștiințeze ca legea trebuie respectata de noi toti?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax