Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | Cetățeni revoltați în Valea Vințului: Casele și gardurile se crapă din cauza vibrațiilor produse de vehiculele supraîncărcate

Publicat

Peste o sută de oameni din Valea Vințului sunt din ce în ce mai revoltați pentru că pereții locuințelor lor și gardurile se deteriorează pe zi ce trece, din cauza trepidațiilor produse de vehiculele de mare tonaj, supraîncărcate, care circulă pe drumul principal din sat. Drumul, aflat într-o stare jalnică, aparține, pe porțiuni, și Primăriei și Consiliului Județean, însă, întrucât anul acesta se va introduce apa potabilă în acea zonă, nu se pot începe lucrări de reabilitare.

După ce au făcut nenumărate sesizări, despre care spun că le-au fost complet ignorate, 115 cetățeni din Valea Vințului au semnat un memoriu în care și-au exprimat nemulțumirile față de situație.

Problema este că, deși pe acel drum pot circula doar vehicule de maxim 7 tone, pentru a scuti cheltuieli de transport, șoferii își încarcă remorcile cu lemne sau alte mărfuri, și ajung să cântărească chiar și până la 15 tone.

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, s-a deplasat miercuri în Valea Vințului și a hotărât împreună cu primarul să se aplice sancțiuni pentru acei șoferi care încalcă regulile traficului și depășesc gabaritul maxim admis. Primăria s-a angajat să implice poliția locală în zonă, pentru a pândi și amenda mașinile care circulă ilegal. Totodată, Consiliul Județean Alba va verifica vehiculele de mare tonaj cu cântarul și va aplica amenzi acolo unde limita este depășită.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax