Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cetățenii de pe mai multe străzi din Alba Iulia au rămas marți dimineața fără apă potabilă, din cauza unei avarii

Publicat

Locuitorii de pe mai multe străzi din Alba Iulia au rămas marți dimineața fără apă potabilă, după o avarie la conducta de alimentare. 

Potrivit operatorului Apa CTTA SA Alba – Sucursala Alba Iulia, în data de 5 septembrie, furnizarea apei a fost întreruptă pe strada Nazaret Illit, strada Constantin Galeriu, strada Valea Popii, strada Valea Argintului, strada Valea Aurului, strada Aleea Stejarilor, strada Pădurii, strada Sălajului, strada Tarnița și altele din împrejurimi, din cauza unei avarii la conducta de apă potabilă, până la remedierea acesteia.

La reluarea furnizării cu apă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, în acest caz clienții sunt rugați să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 0258810521, 0258810463, în vederea intervenției.

sursa, foto: Apa CTTA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax