Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: CEx PSD Alba, pentru validarea unui număr de 50 de candidați la primăriile din județ. Cel pentru Alba Iulia mai așteaptă

Publicat

PSD Alba cex

Membri CEx-ul județean PSD Alba s-au întâlnit, joi seara, pentru desemnarea unei noi tranșe de candidați la alegerile locale din acest an.

La ședința desfășurată într-un salon al Hotelului Cetate din Alba Iulia au participat liderii organizației: Ioan Dîrzu, Marcela Dărămuș, Bogdan Medrea, Vasile Crișan, Alexandru Dăncilă și mai mulți delegați, printre care și puținii primari pe care partidul îi are în județ.

psd

La CEx a participat și eurodeputatul Victor Negrescu, care deține și funcția de vicepreședinte al PSD Alba.

Informația despre desfășurarea ședinței Comitetului Executiv al PSD Alba a devenit publică abia după terminarea acesteia, fiind postate doar câteva fotografii pe contul de Facebook al organizației, dar fără nicio informație suplimentară. O practică des întâlnită la PSD Alba, care preferă să își organizeze reuniunile de partid cât mai departe de ochii presei.

psd

Surse din organizație ne-au declarat că șefii PSD Alba și delegații au validat, în sedința de joi seara, un număr de 50 de candidați pentru primăriile din județ.

Numele acestora vor fi făcute publice, vineri 6 martie. Aceleași surse au declarat că, deocamdată, nu s-a decis cine va candida din partea PSD la Primăria Alba Iulia unde, odată cu plecarea lui Mircea Hava la Parlamentul European, lupta pentru fotoliul de primar s-a relansat.

Citește și AVEM PROCENTE: Cum arată sondajul intern comandat de PNL Alba. USR și Gabriel Pleșa, motiv serios de îngrijorare pentru liberali

În urmă cu două săptămâni președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat pentru Alba24 că social-democrații au definitivat propunerile în 55 de localități și urmează să fie stabiliți și ceilalți candidați.

Totodată, Dîrzu a spus că în prezent se desfășoară și un sondaj de opinie și că nu exclude varianta de a candida și el, fie pentru Primăria Alba Iulia (primar), fie pentru Consiliul Județean Alba (președinte).

CITEȘTE ȘI: Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu: ”Nu exclud o candidatură la Primăria Alba Iulia sau la Consiliul Județean Alba”

Lista candidaților care au fost desemnați până la ședința CEx din data de 5 martie:

BAIA DE ARIEȘ – Ioan Nemeș 
CÂMPENI – Ioan Călin Andreş 
CUGIR – Mircea Augustin Trifan
OCNA MUREȘ – Daniel Ion Jinaru
TEIUȘ – Mirel Vasile Hălălai 
ZLATNA – Florin Nistor

Comune:

ARIEȘENI – Marin Vasile Jurj
BISTRA – Marius Jeflea
BUCIUM – Cornel Napău
CIURULEASA – Radu Marcel Tuhuţ
CÂLNIC – Ioan Cunțan
CRICĂU – Liviu Șuteu
GALDA de JOS – Gheorghe Iustin Petrean
MIHALȚ – Gheorghe Stânea
OHABA – Nicolae Mihălţan
POIANA VADULUI – Beniamin Toader
RÂMEȚ – Vasile Raica
ROȘIA MONTANĂ – Dorin Toma
ROȘIA DE SECAȘ – Ioan Cristea
SĂSCIORI – Ștefan Cibu
SÂNTIMBRU – Nicolae Breaz
SOHODOL – Olimpia Maria Bobar
STREMȚ – Traian Ştefan Popa
VALEA LUNGĂ – Lucian Bocea
VIDRA – Sorin Ilie Burz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax