Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO Christmas ShoeBox: Elevii școlilor din Alba au strâns cadouri pentru copiii din satele sărace și din cătunele Apusenilor

Publicat

Generozitatea și compasiunea se învață și se experimentează de la cele mai fragede vârste. Consiliul Județean al Elevilor Alba și consiliile școlare au reușit să strângă peste 600 de cadouri, de sărbători, pentru copii din județ care învață în școli din mediul rural sau din zona Apusenilor.

Inițiativa a fost organizată în cadrul proiectului “Christmas ShoeBox” și s-a derulat pentru a aduce un zâmbet elevilor cu o situație modestă.

Proiectul s-a derulat în unități de învățământ preuniversitar din zonele rurale de pe raza comunei Meteș, Ighiu, Săliștea, Scărișoara, Blandiana, dar și în sate, precum Tărtăria și chiar orașe – Baia de Arieș.

„Consider căci cu toți suntem de acord cum că școala e cheia spre dezvoltarea unei țari și a unei societăți spre o lume mai bună, de aceea am decis ca în anul acesta să ridicăm puțin ștafeta și să ajutăm beneficiari primari ai educației din mediul rural cu diverse cadouri de sărbători pentru a le pune un zâmbet călduros pe față acum în pragul Crăciunului. Mai doresc să mulțumesc elevilor ce au strâns atâtea cadouri pentru colegii lor din zone defavorizate și administrația școlilor pentru suportul logistic acordat“, a spus Robert Cristea, președintele Consiliului Județean al Elevilor Alba.

Biroul executiv al Consiliului Județean al Elevilor Alba mulțumește tuturor școlilor participante la acest proiect și tuturor oamenilor implicați  ce au ajutat la finalizarea lui, transmit organizatorii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax