Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO Cimitirul ortodox din Aiud: gropi săpate la întâmplare, pământ aruncat pe alte morminte, movile pe drum. Ce reclamă o femeie

Publicat

Gropi săpate pe cărare, pământ aruncat pe alte morminte, mormane de pământ lăsate pe mijlocul drumului: reclamațiile unei femei cu privire la cimitirul ortodox din Aiud, de pe strada Ostașilor.

Mirela C. a reclamat într-o postare pe Facebook modul în care sunt săpate mormintele noi în cimitirul respectiv, dar și că zona este neîngrjită. 

Reporterii alba24.ro au contactat-o pe femeie care a povestit ceea ce a văzut în urmă cu câteva zile, când a fost la mormântul tatălui ei.

Cimitirul este administrat de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia.

Mirela C. a precizat că situația nu este una nouă și că cimitirul este neîngrijit de ani de zile. Chiar și anul trecut a mai reclamat o dată modul în care acesta arată, dar fără succes.

Femeia a mers, luni, 24 octombrie, la mormântul tatălui și, pentru a ajunge, a trebuit să se urce pe o movilă de pământ, pământ aruncat chiar pe mijlocul drumului de groparii care au săpat o altă groapă.

De asemenea, aceasta a precizat că pământul săpat la alte gropi este aruncat pe alte morminte și că se sapă gropi chiar și pe cărările de acces la locurile de veci, fapt ce îi obligă pe oameni să meargă pe morminte.

Mai mult de atât, femeia a postat și câteva poze în care se poate observa cum un morman de pământ este lăsat în mijlocul drumului sau cum groparii au strâns mai multe coroane de flori chiar lângă un alt loc de veci.

Pentru alba24.ro, femeia a mai declarat că partea de sus a cimitirului este mai îngrijită, însă partea de jos este cum a descris-o. ”Este strigător la cer, în fiecare an este la fel, o delăsare totală”, a mai declarat aceasta cu privire la cei care administrează cimitirul.

Mai multe persoane au comentat la postarea femeii și i-au dat dreptate: ”Bătaie de joc ce fac acești gropari, nouă de 2 ani și jumaătate am dat bani și nu ne-a dat chitanță”, a scris o femeie la comentarii.

”Aveți dreptate, nu se ocupă deloc de cimitir își iau banii degeaba de 4 ani, mama mea a cerut o chitanță pt bani ce le-am dat și nu vor să-i dea mai vorbesc și f urât”, a mai scris o femeie la comentarii.

”Mai multa implicare cer și eu referitor la îngrijirea cimitirului și vreau sa punctez în mod special următorul lucru: nu avem acces către morminte din cauza că nu au terminat așa cum trebuia spațiul din jurul mormintelor, vom escalada dealul cimitirului poate cu 4×4 ,sau în ultima instanta când v-a fi momentul ne vor ridica cu macaraua. Rușine atât lucrătorilor cât și dl A. responsabilul cimitirului!”, a mai scris o altă femeie pe Facebook.

Contactați de repoterii alba24.ro, reprezentanții Arhiepiscopiei Alba Iulia nu au răspuns la telefon, până la publicarea materialului, pentru a da un punct de vedere.

sursă foto: Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ileana

    joi, 27.10.2022 at 09:11

    Chiar nu se mai opresc cu vânzarea locurilor pe toate cărările,nu știu care sunt interesele,in urmă cu câțiva ani s-a zis că nu mai sunt locuri.
    E haos!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax