Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Clădirea noii biblioteci municipale din Blaj prinde contur. Cum va arăta la finalul lucrărilor

Publicat

Lucrările de construire a noii biblioteci municipale din Blaj continuă. Primarul Gheorghe Valentin Rotar a anunțat că biblioteca, unul dintre proiectele sale de suflet pentru Blaj, prinde contur.

Noua bibliotecă se construiește în zona Pieței 1848, lângă sala de sport din Parcul Avram Iancu, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea calității vieții populației în Municipiul Blaj”, derulat pe fonduri europene.

Valoarea contractului este de 12.677.614,52 lei (cu TVA), din care 12.415.304,7 lei fonduri nerambursabile și 262.309,82 lei fonduri alocate de Primăria Blaj.

Contractul de execuție pentru construirea noii Biblioteci Municipale din Blaj a fost semnat în 2 noiembrie 2021, cu Asocierea Kronos Life Construct & Imprexis Building SRL.

Va fi o clădire ultramodernă, concepută special pentru activități de bibliotecă, adaptată la nevoile tuturor beneficiarilor, cu săli de lectură, depozite de carte, sală multifuncțională, ludotecă (bibliotecă de jucării, puzzle-uri și jocuri pentru copii sau familii), terasă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax