Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Clubul aiudean de karate Dojokan Activ, pe locul III la „Cupa Dojokan – Karate Wkc”

Publicat

Clubul aiudean de karate Dojokan Activ s-a clasat pe locul al treilea dintr-un număr de 29 de cluburi aflate în competiție, vineri și sâmbătă, la Aiud. Organizată de către patronul Clubului de Karate Wkc Dojokan Activ, Nicolae Crăciun, „Cupa Dojokan – Karate Wkc” a ajuns la cea de a XVI-a ediție.

„Pornită la începuturi ca o competiție regională <Cupa Dojokan> a ajuns la cea de-a șaisprezecea ediție, strângând pe parcurs din ce în ce mai mulți concurenți. A fost o întrecere în limitele sportivității, fără evenimente deosebite și deosebit de strânsă. Brigada de arbitri au avut o sarcină deosebit de grea, dat fiind valorile apropiate ale concurenților clasați pe primele locuri”, ne-a declarat Nicolae Crăciun, organizatorul competiției.

La această ediție au concurat un număr de 29 de cluburi de specialitate din țară, care au deplasat la Aiud nici mai mult nici mai puțin de 435 de sportivi.

În urma desfășurării competiției, cele mai multe medalii (48) le-a obținut CS Politehnica Cluj-Napoca, club care a cucerit 15 medalii de aur, 14 medalii de argint și 19 medalii de bronz. Pe locul al doilea în funcție de numărul de medalii s-a clasat CS Rapid București cu 11 medalii de aur, 11 medalii de argint și 12 medalii de bronz, locul trei fiind adjudecat de aiudenii de la C.S. Dojokan Activ care au obținut 32 de medalii, din care 10 de aur, 7 de argint și 15 de bronz.

Dorel Lazăr

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax