Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Clubul Copiilor Sebeș a avut peste 150 de invitați, în cadrul unui eveniment, la Târgul de Crăciun

Publicat

Târgul de Crăciun de la Sebeș a găzduit, în perioada 9 – 10 decembrie, un eveniment care a stat sub semnul copilăriei. Clubul Copiilor Sebeș a avut peste 150 de invitați sosiți din toate colturile țării.

Au participat Ansamblul ”Moineșteanca” de la Palatul Copiilor Bacău, Ansamblul ”Comorile Izei” de la Colegiul Dragoș Voda Sighetu Marmației, Ansamblul ”Băităneasca” de la Clubul Copiilor Ruginoasa, Trupa de Teatru ”Phantasia” de la Palatul Copiilor Craiova, Grupul de canto de la Palatul Copiilor Târgu Mureș, Grupul de Colindători ”Strunga” de la Palatul Copiilor Târgu Jiu, Ansamblul de Dansuri Populare de la Clubul Copiilor Victoria, Ansamblul de Dansuri Populare de la Școala Gimnazială Arpașu de Jos – Sibiu, alături de Corul de Copii al Școlii Gimnaziale Nr. 2 Sebeș și de micii artiști de la Școala Gimnazială ”Mihail Kogălniceanu” Sebeș.

Sâmbătă, 9 decembrie, în sala de evenimente „Radu Stanca” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș, copiii au oferit un spectacol artistic, în care au fost prezentate datini și obiceiuri românești, cu tema “Icoana sufletului de copil”.

În foaierul centrului cultural au fost expuse lucrările realizate de elevii care au concurat la secțiunea pictură – arte vizuale.

Toți participanții au fost apreciați și recompensați cu premii, iar întâlnirea finală a avut loc la Casa Memorială “Lucian Blaga” din Lancrăm, ca un dar al organizatorilor pentru momentele emoționante oferite de micii artiști.

Organizatorii evenimentului au fost Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș şi Centrul Cultural “Lucian Blaga” Sebeș.

VEZI:  MESAJE de CRĂCIUN 2017. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de mesaje frumoase și felicitări haioase

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax