Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis a sărbătorit 11 ani de activitate, în cadrul primei ediții Rotary Fest

Publicat

Vineri, 10 mai, Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis a aniversat 11 ani de activitate în cadrul primei ediţii Rotary Fest.

Desfășurat la un local din municipiu, într-o atmosferă relaxantă, la eveniment au participat rotarieni din cluburile din Alba Iulia și Deva și familiile lor, precum și tinerii din RotaKids și Interact Alba Iulia, cei care au fost alături de membrii Rotary Alba Iulia Civitas Solis în proiectele realizate în aceşti ani.

„Ca membrii ai Clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis, venim din medii diferite. Membrii noștri includ cadre didactice, oameni de afaceri, avocați, notari, asistenţi sociali, specialiști financiari. Unii sunt la maturitatea carierei lor, alții sunt la început de drum. Dar noi toți împărtășim acelaşi angajament de a servi comunitatea din care facem parte și, atunci când trăim acest angajament, fiecare membru constată că are alături prieteni împreună cu care poate realiza asemenea acţiuni”, au transmis reprezentanții Clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis.

În spiritul temei alese pentru anul rotarian 2019-2020, „Rotary conectează lumea”, clubul își dorește să promoveze prietenia cu membrii comunității din care facem parte, iar seara de vineri a fost dedicată acestui spirit, în dorinţa de a face cunoscute proiectele şi acţiunile de voluntariat realizate de club în cei 11 ani de activitate şi proiectele pentru viitor.

În cadrul evenimentului s-au rememorat principalele reuşite ale clubului (proiecte în domeniul sănătăţii, ecologizării şi protecţiei mediului, educaţiei, culturii, cauze sociale etc.) și s-au prezentat proiectele în care este implicat în prezent clubul, precum programul Rotary Youth Exchange, taberele Rotary pentru tineri și campionatul de șah care va avea loc în data de 17 mai 2019.

De asemenea, tinerii din cadrul Interact și RotaKids au prezentat proiectele desfășurate de ei, s-au degustat vinuri și, nu în ultimul rând, membrii talentați ai clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis și RotaKids au încantat cu momente artistice de excepție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax