Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: CNAIR a pregătit utilajele de deszăpezire pentru intervenții pe autostrada A1 Sebeș – Sibiu în sezonul rece

Publicat

CNAIR se pregătește pentru sezonul rece și a pregătit utilajele și materialele antiderapante, pentru intervenții și pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu.

DRDP Brașov a anunțat că pentru intervențiile pe autostradă în județul Sibiu sunt disponibile 31 de utilaje, din care 28 de autoutilitare cu lamă și răspânditor. De asemenea, au fost stabilit un necesar de 4.500 de tone de sare, stocul actual fiind de 3.200 de tone de sare.

Dacă, potrivit programului de deszăpezire, utilajele ar fi trebuit să intre în baze de la 1 noiembrie, acesta a fost decalat, având în vedere temperaturilor ridicate din ultima perioadă și astfel ”fiind evitate cheltuielile cu staționarea utilajelor”, mai precizează sursa citată.

Potrivit unei situații prezentate de CNAIR în 4 noiembrie, pentru întreținerea curentă pe timp de iarnă, pe cei aproximativ 70 km de autostradă între Sibiu și Orăștie are încheiat acord-cadru firma Diferit SRL, din 2016, pe 4 ani, cu contract subsecvent în valoare de 1.510.906 lei până la 31 decembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax