Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Co-președintele PNL Alina Gorghiu, prezentă la „Toamna Cugireană”. Participă la inaugurarea unei secții renovate a spitalului din Cugir

Publicat

12033106_923739391047721_4414628487573088750_n Co-președintele PNL, Alina Gorghiu a ajuns duminică în județul Alba pentru a lua parte la maifestările de la Festivalul „Toamna Cugireană”, iar cu această ocazie a participat și la inaugurarea unei secții renovate de la spitalul din Cugir.

Alina Gorghiu a fost invitată de primarul orașului Cugir, Adrian Teban, să participe la ediția din acest an a „Toameni Cugirene”. Înainte de a pleca spre Cugir, co-președintele PNL a susținut o conferință de presă la Alba Iulia unde a declarat că va participa și la inaugurarea unei secții noi renovate de la spitalul din Cugir.

Aceasta a spus că existența spitalului este un simbol al solidarității localnicilor și a primăriei care s-a opus închiderii, în 2010, a unității sanitare.

„Am o vizită la spitalul din Cugir. Știm că acest spital are o poveste apare și că în 2010 conducerea administrației locale împreună cu mare majoritate din comunitatea locală au reușit să împiedice închiderea acestui spital. Cred că e un simbol al comunității locale împreună cu administrația. Trebuie să îi laud pe cei care au făcut aceste demersuri și care astăzi sunt în măsură să inaugureze o pare a acestui spital în care s-a investit foarte mult. Mă bucur să văd că primăria s-a implicat în modernizarea acestui spital și îmi dă speranțe că lucrurile se pot schimba în sistemul de sănătate din România”, a declarat co-președintele PNL.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax