Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Colegiul Economic din Alba Iulia, reprezentat la Târgul Firmelor de exercițiu de la Lido di Jesolo, în Italia

Publicat

elevi

economic targ firme exercitiu italia1 Opt firme de exercițiu de la Colegiul Economic din Alba Iulia și o firmă de la Liceul Tehnologic din Albac au reprezentat județul Alba, în perioada 15-16 aprilie, la un important târg internațional din Italia.

57 de firme de exercițiu din țări precum Italia, Polonia, Cehia, Austria și România au intrat într-o competiție foarte strânsă la una din cele patru categorii: spot publicitar, prezentare țară sau regiune, catalog și stand. Firma de exercițiu ”Time out cafe” administrată de zece elevi din clasa a XI-a B și coordonată de prof. Felicia Beca a obținut locul al III-lea.

Firmele de exercițiu ”Eco Carm” (coordonator Felicia Beca), ”Time aut cafe” (coordonator Felicia Beca), ”Suvenir” (coordonator Cristian Dincă), ”Boite de Chocolat” (coordonator Victoria Popa), ”White Lady” (coordonator Victoria Popa), ”Business Ghifts” (coordonator Carmen Ciocan), ”Seasons Tour” (coordonator Cristian Dincă), ”Aurul Apusenilor” (coordonator Carmen Ciocan) au fost foarte apreciate de vizitatorii care s-au arătat interesați de standurile și cataloagele realizate de elevii-angajați.

Fiecare astfel de participare constituie pentru elevii colegiului economic albaiulian o experiență de bune practici, este foarte important să vezi cum gândesc și cum se administrează firmele în alte țări, chiar dacă acum, nivelul, este de exercițiu simulativ.

Prin firmele de exercițiu și prin participarea cu acestea la târguri și competiții, managerii și angajații lor sunt determinați să se dezvolte și să găsească soluții inovatoare, pentru a obține, cu proiectele lor, succesul mult râvnit.

De asemenea, ”experiența italiană”, reprezintă o vizită de informare și un schimb cultural, atât de necesar pentru elevii care își doresc o carieră în turism.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. anonim

    miercuri, 22.04.2015 at 21:07

    Boite de Chocolat* informati-va inainte de a publica

  2. Emil

    joi, 23.04.2015 at 18:59

    Eu cred ca de apreciat era si contributia profesorului coordonator si a celor insotiri.Copii nu au fost de capul lor,mai ales ca cei ce au coordonat firmele de exercitiu nu au participat la tirg.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax