Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Colocviu despre ”provocări ale prieteniei în adolescență” la Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia

Publicat

Elevii Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia au participat joi la un colocviu despre ”provocări ale prieteniei în adolescență”.

Prezentarea a fost făcută de un medic primar în medicină de familie, cu specializare în consiliere pentru sănătatea reproducerii.

În cadrul colocviului, au fost abordate aspecte ale educației pentru sănătate, privite într-o manieră morală și teologică, cu recomandări pentru a face față transformărilor speciice vârstei, transmit reprezentanții unității de învățământ.

Pr. prof. dr. Eugen Menuț Pintea, directorul Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia, a subliniat că este necesar ca tinerii să se comporte cu responsabilitate atât față de propria persoană, cât și față de societate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax