Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Compania Star Assembly, angajament față de educație. A donat 510 laptopuri, pentru 33 de școli din județul Alba (P)

Publicat

Compania Star Assembly continuă să își îndeplinească obiectivele strategice de responsabilitate corporativă și susține modernizarea bazei materiale pentru 33 de școli din județul Alba prin donarea a 510 laptopuri noi.

Recunoscând importanța accesului la tehnologie în contextul educațional de astăzi, Star Assembly adoptă o abordare proactivă în scopul reducerii decalajului digital și pentru a oferi elevilor oportunități de învățare avansate și captivante.

Acțiunea a fost inițiată de compania Star Assembly, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Alba. Obiectivul campaniei a fost de a garanta că elevii, indiferent de mediul economic și social din care provin, beneficiază de acces egal la resurse educaționale.

Acțiunea a vizat cu precădere școli din mediul rural și va sprijini nenumărați elevi și profesori în procesul de predare-învățare. Campania nu numai că va contribui la un mediu de învățare mai bine echipat din punct de vedere tehnologic în direcția alfabetizării digitale, dar va facilita și dezvoltarea unor abilități soft în rândul elevilor, precum comunicarea, munca în echipă, inventivitatea și creativitatea.

Cu sprijinul colegilor voluntari din rândul Star Assembly și Star Transmission, în perioada 8-19 decembrie 2023, numeroase echipe s-au deplasat la toate cele 33 de unități de învățământ gimnazial și liceal pentru predarea celor 510 laptopuri noi gata de utilizare.

Gheorghe Achim, director general Star Assembly: „Cu această nouă campanie, am subliniat, încă o dată, credința în rolul nostru de cetățean corporativ responsabil și de încredere. Angajamentul nostru față de educație este unul de neclintit și suntem mândri să putem oferi elevilor acces la tehnologie și să le permitem să exploreze resursele educaționale, să cerceteze și să dezvolte abilități digitale esențiale în lumea de astăzi.”

Școlile beneficiare ale acestui program au fost următoarele: Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan Alba Iulia, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia, Școala Gimnazială „Decebal” Cricău, Școala Gimnazială „Ioan de Hunedoara” Sântimbru, Liceul Teoretic Teiuș, Școala Gimnazială „Nicolae Drăgan” Galda De Jos, Școala Gimnazială „Timoteiu Ovidiu Tarnu” Stremţ, Școala Gimnazială Almașu Mare, Colegiul Național „Bethlen Gabor” Aiud, Școala Gimnazială Mirăslău, Liceul Tehnologic Ocna Mureș, Școala Gimnazială „Simion Lazăr” Lunca Mureșului, Școala Gimnazială Noșlac, Școala Gimnazială „Ion Breazu” Mihalț, Școala Gimnazială „Aron Cotruș” Cergău Mare, Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos, Școala Gimnazială ”Ioan Maiorescu” Bucerdea Grânoasă, Școala Gimnazială Roșia de Secaș, Școala Gimnazială Șona, Școala Gimnazială ”Mihail Kogălniceanu” Sebeș, Școala Gimnazială “Septimiu Albini” Cut, Școala Gimnazială Daia Română, Școala Gimnazială Gârbova, Școala Gimnazială Șugag, Școala Gimnazială Câmpeni, Școala Gimnazială ”Emil Racoviță” Gârda de Sus, Școala Gimnazială “Horea” Horea, Școala Gimnazială  ”Prof. Univ. Dr. Gh. Beleiu” Poiana Vadului, Școala Gimnazială Scărișoara, Școala Gimnazială Sohodol, Colegiul Național Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia, Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, Școala Gimnazială Petrești.

Despre Star Transmission și Star Assembly

Unitățile de producție de la Sebeș și Cugir din România sunt filiale deținute integral de Mercedes-Benz AG. La Sebeș sunt asamblate cutii de viteză automate pentru Mercedes-Benz încă din 2013.

Fabrica-soră din Cugir găzduiește producția de diverse componente pentru motoare, cutii de viteză și sisteme de direcție, precum și un centru tehnologic, de exemplu pentru producția de prototipuri. Din 2025, la Sebeș va demara producția unităților de propulsie electrică pentru noile modele EQ complet electrice.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax