Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

FOTO: Compania TRANSEURO a implinit 30 de ani. Un nou magazin cu produse ”ca la mama acasă”, deschis la Ighiu (P)

Publicat

Dacă doriți să gustați din savoarea produselor noastre, să vă lăsăți purtați pe meleagurile copilăriei când eram răsfățați de bunicii noștri cu bucate alese și multă dragoste, vă invităm cu drag să ne treceți pragul noului magazin de prezentare și desfacere din Ighiu.

Acesta face parte din rețeaua noastră care cuprinde un număr de 40 magazine extinse pe teritoriul a trei județe și prin care încercăm să aducem calitatea și prospețimea produselor noastre unui număr cât mai mare de consumatori.

Prin deschiderea noului magazin din Ighiu compania aduce în fața dumneavoastră un nou etalon al profesionalismului și atenției pentru detalii, care să reflecte grija pe care o acordăm în elaborarea produselor cu care venim în atenția dumneavoastră.

Sunteți și ați fost centrul atenției noastre și ținem să vă mulțumim pe această cale că ați fost alături de noi în această minunată călătorie a celor 30 de ani.

Motto-ul nostru „ Aproape de client” înseamnă constanță, fiabilitate, inovație, prospețime, siguranță, profesionalism, viziune și toate aceste lucruri încercăm să le îmbrăcăm în cele mai bune prețuri, astfel încât experiența cumpărăturilor în cadrul magazinelor noastre să nu fie doar una plăcută ci, în același timp și una economă.

Dorim să fim un garant al calității pentru toți aceia care ne trec pragul și prin această prismă filtrăm toate rețetele produselor noastre, care sunt adânc ancorate în gusturile și tradițiile noastre.

Vă oferim în permanență rețete care evocă un produs așa cum îl știm pe masa de sărbătoare a bunicilor noștri și din această linie a răsfățului și trecutului îmbogățim oferta nostră în permanență, respectând toate caracteristicile marcate de această linie.

Pentru că știm presiunea pe care viață cotidiană o exercită asupra timpului nostru, venim în atenția clienților noștri cu noua gamă de produse „ Gata de Gătit”.

Pentru că ne dorim în permanență să vă oferim nu doar cea mai proaspătă carne de porc românesc provenită din abatorizarea noastră ci și un produs care se diferențiază, am maturat această carne, eliminând astfel veșnica întrebare : astăzi ce gătim?

Maturată și condimentată, carnea este astfel pregătită, necesită doar un simplu tratament termic pentru a oferi comesenilor dumneavoastră experiența unui produs unic și inconfundabil.

Prin gama de panificație, compania noastră vă oferă o sortimentație în care lucrurile simple se dovedesc a fi întotdeauna cele mai bune.

Plecând de la o făină de cea mai bună calitate, provenită din moara noastră și de la cultivarea maielei pe care o folosim în rețetele noastre, vrem să va asigurăm cele mai bune produse la cei mai ridicați parametri calitativi.

Oferta noastră este un produs „ ca la mama acasă” livrat la o scară industrială, asumându-ne astfel efortul care îl presupune acest lucru.


În decursul anilor am crescut alături de dumneavoastră și ne dorim ca acest lucru să stea în continuare la baza dezvoltării noastre.

Director General Transeuro Grup – George Vesa !

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax