Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Competiția PRO-AM Golf for Everyone, la Clubul de Golf „Paul Tomița” din Pianu de Jos. LISTA câștigătorilor

avatar

Publicat

„Joc bun!”. Această urare s-a auzit permanent pe 9 iunie la Clubul de Golf Profesor Paul Tomița din Pianu de Jos (jud. Alba), unde s-a desfășurat prima ediție a competiției PRO-AM Golf for Everyone.

Competiția a fost inaugurată de Ion Dumitrel – președintele Consiliului Judetean Alba și Petrușe Marin Ioan – primarul Comunei Pianu, alături de Ioan Istrate – președintele Clubului de Golf Profesor Paul Tomița, dar și de Tudorel, un copil de 6 ani cu o voce de aur, care a emoționat audiența cântând imnul României.

17 jucători profesioniști de golf alături de 60 jucători amatori au jucat în cea mai altruistă și optimă formulă: împreună. Jucătorii pro și cei amatori au format echipe mixte nedezlipindu-se de pe terenul de golf – după 7 ore de „joc bun” comisia sportivă a decis câștigătorii: 5 jucători pro și 3 echipe de amatori.

Pe Locul I s-a clasat Mus Deboub, pe Locul II Mircea Stoica, pe locul III Austin Curtis iar pe locurile IV și V frații Bădita Dragoș și Badita Andrei. S-au acordat cecuri pentru categoria pro în valoare totală de 6.000 euro și premii foarte atrăgătoare pentru categoria amatori, fondul total de premiere depășind 10.000 euro și fiind asigurat de sponsorul Alpin 57 Lux, cel mai mare producător de înghețată autohton. Trofeele au fost unicat, create și produse special pentru această competiție de către 888 Marveii Print și reprezintă lupul dacic – un puternic simbol național, mai ales în anul centenar – conturat pe linia loviturii jucătorului de golf.

Până la decernarea premiilor jucătorii și invitații, alături de presă și oficialități, au susținut-o pe Simona Halep, făcându-i o galerie plină de entuziasm, așa că bucuria succesului a fost la puterea x2.

„Mă bucur că odată cu prima mea vizită în România am și câștigat o competiție. Locul e de basm, am simțit o legătură specială cu acest teren de golf, a cărui poveste m-a impresionat. As fi fost onorat să am șansa de a-l cunoaște pe maestrul Paul Tomița, unul dintre puținii jucători profesioniști care a reușit performanța <hole in one>. Mie îmi plac terenurile în care natura este lăsată să își spună cuvântul și nu este cosmetizată până la ultimul detaliu. Așa că la Clubul de Golf Profesor Paul Tomița m-am simțit în elementul meu si de aceea am avut și un super randament. Nu mi-am propus să câștig, ci să mă bucur de o nouă țară, de colegi, de atmosferă. Și le-am avut pe toate! Vă mulțumesc și vă asigur că voi mai reveni, mai ales că îmi doresc să mă implic în proiecte care se adresează tinerilor jucători”, a spus Mus Deboub, câștigătorul PRO al acestei competiții, care joacă în Senior Tour și EPD Tour.

„Evenimentul a fost un real succes și le suntem recunoscători jucătorilor profesioniști și amatori pentru larga participare și implicare. Vom continua să organizăm acest tip de competiții alături de partenerii noștri, precum și în numele Clubului. Toți jucătorii de golf din țară și-au început cariera sau pasiunea la noi. Acum e rândul jucătorilor străini să vină să ne cunoască în număr tot mai mare și să încurajeze astfel dezvoltarea acestui sport, care merită o popularizare pe măsură. Clubul de Golf Profesor Paul Tomița este pregătit să implementeze competiții de orice nivel și să încurajeze și companiile să adopte cât mai multe programe de team-building pe terenul de golf, căci unul dintre multele avantaje ale acestui sport este că încurajează fair-play-ul și spiritul de echipă”, declara Ioan Istrate, președintele Asociației Clubul de Golf Paul Tomița.

Duminică, 10 iunie, s-a încheiat cu premierea micuților jucători de golf, care au demonstrat prin jocul prestat că își iau foarte în serios cariera de golfer – concursul Kids Golf Tour România, Ediția I a fost organizat de partenerul GolfLab Academy.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Alpin57Lux, Hotel Leul de Aur, Schneider Productions și alți parteneri.

Mai multe detalii despre eveniment pe pagina Facebook. Lista cu toți jucătorii o găsiți pe pagina web a Clubului de Golf Profesor Paul Tomița.

Lista câștigătorilor:

Nume jucător – lovituri – peste PAR-ul terenului (72)

 • 1. Deboub Mus PRO – 73 +1
 • 2. Mircea Stoica PRO – 79 +7
 • 3. Austin Curtis PRO – 79 +7
 • 4. Badita Dragos Constantin PRO – 79 +7
 • 5. Badita Andrei PRO – 79 +7
 • 6. George Luta PRO 80 +8
 • 7. Gabriel Toader PRO 81 +9
 • 8. Daniel Ionescu PRO 83 +11
 • 9. Dimitri Chaynes PRO 83 +11
 • 10. Coman Iulian PRO 89 +17
 • 11. Radu Cirtina PRO 89 +17
 • 12. Barrios Rivas Gustavo PRO 91 +19
 • 13. Ovidiu Brebene PRO 109 +37
 • 14. Stephan Nussbaum PRO N/A E 0
 • 15. Muscroft Duncan PRO N/A E 0
 • 16. David Foster PRO N/A E 0
 • 17. Van Der Toch Peter PRO N/A E 0

Echipe

 • Echipa 14 – L. Mircea, M. Petre, G. Emanuel, G. Luta
 • Echipa 9 – F. Popa, L. Popa, C. David, D. Mus
 • Echipa 6 – I. Matei, P. Toader, G. Grabowski, R. Cirtina

 

 • Longest Drive Pro – Radu Cirtina – 250 metri
 • Longest Drive Am Men – Adrian Satmarel – 295 metri
 • Longest Drive Am – Ladies Mihaela Pal
 • Nearest to the Pin Pro – Dimitri Chaynes – 5,24 metri
 • Nearest to the Pin Men – Nicolae Capusan – 5,39 metri
 • Nearest to the Pin Ladies – Peggy Toader – 8,38 metri
 • Best dressed Am – Ionut Mate

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

Turişti răniţi pe pârtiile de la Domeniul Schiabil Şureanu. Au suferit fracturi la membre

avatar

Publicat

smurd

Doi turiști au fost răniți sâmbătă pe pârtiile de la Domeniul Schiabil Șureanu, unul cu fractură la un picior, iar celălalt la umăr. „La punctul de lucru SMURD Șureanu în cursul zilei de astăzi au fost înregistrate 2 intervenții. Un pacient cu fractură tibie stângă, care a fost predat echipajului SMURD Sebeș (sosit la întâlnire […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Radarele poliţiei pot rămâne ascunse, decizie a Curții Constituționale

avatar

Publicat

Radarele poliţiei pot rămâne ascunse. Curtea Constituţională a considerat întemeiate argumentele agenţilor şi anume că presemnalizarea aparatelor radar şi montarea lor doar pe maşini inscripţionate ar creşte numărul morţilor pe şosele. Modificările aduse sunt contrare și prevederilor din Constituție privind dreptul la viață și la integritatea fizică și psihică. Se consideră că obligativitatea acestei presemnalizări […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Președintele Klaus Iohannis, la schi în Munții Șureanu. S-a fotografiat cu turiștii

avatar

Publicat

Iohannis la schi

Nu mai este o noutate că președintele Klaus Iohannis este un pasionat al sporturilor de iarnă, în special al schiului, și nu ratează nici o ocazie de a ajunge pe pârtie la Domeniul Schiabil Șureanu. Adepții acestei zone se întâlnesc cu el destul de des. Așa s-a întâmplat și sâmbătă când președintele a fost din […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Măsuri mai drastice împotriva gripei, aplicate în spitale și școli. Două cazuri, confirmate în județul Alba

avatar

Publicat

spital campeni

Spitalele şi şcolile au primit ordin să aplice măsuri drastice ca să oprească răspândirea gripei, asta după ce boala a luat 19 vieți. Situaţia este gravă, o recunoaşte chiar ministrul Sănătăţii, care spune că România este în pragul epidemiei de gripă. „Situația este foarte gravă în acest moment, numărul cazurilor confirmate a depășit cazurile estimate. […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate