Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Competiția PRO-AM Golf for Everyone, la Clubul de Golf „Paul Tomița” din Pianu de Jos. LISTA câștigătorilor

avatar

Publicat

„Joc bun!”. Această urare s-a auzit permanent pe 9 iunie la Clubul de Golf Profesor Paul Tomița din Pianu de Jos (jud. Alba), unde s-a desfășurat prima ediție a competiției PRO-AM Golf for Everyone.

Competiția a fost inaugurată de Ion Dumitrel – președintele Consiliului Judetean Alba și Petrușe Marin Ioan – primarul Comunei Pianu, alături de Ioan Istrate – președintele Clubului de Golf Profesor Paul Tomița, dar și de Tudorel, un copil de 6 ani cu o voce de aur, care a emoționat audiența cântând imnul României.

17 jucători profesioniști de golf alături de 60 jucători amatori au jucat în cea mai altruistă și optimă formulă: împreună. Jucătorii pro și cei amatori au format echipe mixte nedezlipindu-se de pe terenul de golf – după 7 ore de „joc bun” comisia sportivă a decis câștigătorii: 5 jucători pro și 3 echipe de amatori.

Pe Locul I s-a clasat Mus Deboub, pe Locul II Mircea Stoica, pe locul III Austin Curtis iar pe locurile IV și V frații Bădita Dragoș și Badita Andrei. S-au acordat cecuri pentru categoria pro în valoare totală de 6.000 euro și premii foarte atrăgătoare pentru categoria amatori, fondul total de premiere depășind 10.000 euro și fiind asigurat de sponsorul Alpin 57 Lux, cel mai mare producător de înghețată autohton. Trofeele au fost unicat, create și produse special pentru această competiție de către 888 Marveii Print și reprezintă lupul dacic – un puternic simbol național, mai ales în anul centenar – conturat pe linia loviturii jucătorului de golf.

Până la decernarea premiilor jucătorii și invitații, alături de presă și oficialități, au susținut-o pe Simona Halep, făcându-i o galerie plină de entuziasm, așa că bucuria succesului a fost la puterea x2.

„Mă bucur că odată cu prima mea vizită în România am și câștigat o competiție. Locul e de basm, am simțit o legătură specială cu acest teren de golf, a cărui poveste m-a impresionat. As fi fost onorat să am șansa de a-l cunoaște pe maestrul Paul Tomița, unul dintre puținii jucători profesioniști care a reușit performanța <hole in one>. Mie îmi plac terenurile în care natura este lăsată să își spună cuvântul și nu este cosmetizată până la ultimul detaliu. Așa că la Clubul de Golf Profesor Paul Tomița m-am simțit în elementul meu si de aceea am avut și un super randament. Nu mi-am propus să câștig, ci să mă bucur de o nouă țară, de colegi, de atmosferă. Și le-am avut pe toate! Vă mulțumesc și vă asigur că voi mai reveni, mai ales că îmi doresc să mă implic în proiecte care se adresează tinerilor jucători”, a spus Mus Deboub, câștigătorul PRO al acestei competiții, care joacă în Senior Tour și EPD Tour.

„Evenimentul a fost un real succes și le suntem recunoscători jucătorilor profesioniști și amatori pentru larga participare și implicare. Vom continua să organizăm acest tip de competiții alături de partenerii noștri, precum și în numele Clubului. Toți jucătorii de golf din țară și-au început cariera sau pasiunea la noi. Acum e rândul jucătorilor străini să vină să ne cunoască în număr tot mai mare și să încurajeze astfel dezvoltarea acestui sport, care merită o popularizare pe măsură. Clubul de Golf Profesor Paul Tomița este pregătit să implementeze competiții de orice nivel și să încurajeze și companiile să adopte cât mai multe programe de team-building pe terenul de golf, căci unul dintre multele avantaje ale acestui sport este că încurajează fair-play-ul și spiritul de echipă”, declara Ioan Istrate, președintele Asociației Clubul de Golf Paul Tomița.

Duminică, 10 iunie, s-a încheiat cu premierea micuților jucători de golf, care au demonstrat prin jocul prestat că își iau foarte în serios cariera de golfer – concursul Kids Golf Tour România, Ediția I a fost organizat de partenerul GolfLab Academy.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Alpin57Lux, Hotel Leul de Aur, Schneider Productions și alți parteneri.

Mai multe detalii despre eveniment pe pagina Facebook. Lista cu toți jucătorii o găsiți pe pagina web a Clubului de Golf Profesor Paul Tomița.

Lista câștigătorilor:

Nume jucător – lovituri – peste PAR-ul terenului (72)

 • 1. Deboub Mus PRO – 73 +1
 • 2. Mircea Stoica PRO – 79 +7
 • 3. Austin Curtis PRO – 79 +7
 • 4. Badita Dragos Constantin PRO – 79 +7
 • 5. Badita Andrei PRO – 79 +7
 • 6. George Luta PRO 80 +8
 • 7. Gabriel Toader PRO 81 +9
 • 8. Daniel Ionescu PRO 83 +11
 • 9. Dimitri Chaynes PRO 83 +11
 • 10. Coman Iulian PRO 89 +17
 • 11. Radu Cirtina PRO 89 +17
 • 12. Barrios Rivas Gustavo PRO 91 +19
 • 13. Ovidiu Brebene PRO 109 +37
 • 14. Stephan Nussbaum PRO N/A E 0
 • 15. Muscroft Duncan PRO N/A E 0
 • 16. David Foster PRO N/A E 0
 • 17. Van Der Toch Peter PRO N/A E 0

Echipe

 • Echipa 14 – L. Mircea, M. Petre, G. Emanuel, G. Luta
 • Echipa 9 – F. Popa, L. Popa, C. David, D. Mus
 • Echipa 6 – I. Matei, P. Toader, G. Grabowski, R. Cirtina

 

 • Longest Drive Pro – Radu Cirtina – 250 metri
 • Longest Drive Am Men – Adrian Satmarel – 295 metri
 • Longest Drive Am – Ladies Mihaela Pal
 • Nearest to the Pin Pro – Dimitri Chaynes – 5,24 metri
 • Nearest to the Pin Men – Nicolae Capusan – 5,39 metri
 • Nearest to the Pin Ladies – Peggy Toader – 8,38 metri
 • Best dressed Am – Ionut Mate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

ACTUALITATE

Concediul paternal ar putea să fie prelungit la 10 zile lucrătoare. Proiect legislativ, la Senat

avatar

Publicat

Concediul paternal ar putea să fie prelungit de la 5 zile cât este în prezent, la 7 zile sau chiar 10 zile lucrătoare, potrivit unui proiect de lege înregistrat la Senat.Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii concediului paternal nr.210/1999 a fost înregistrată la Senat pentru dezbatere în data de 12 octombrie. În primele trei […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia: Peste 3 milioane de lei pentru toalete ecologice. Primăria a lansat licitația pentru următorii patru ani

avatar

Publicat

Municipiul Alba Iulia pune la bătaie peste 3,1 milioane de lei pentru închirierea și întreținerea unor toalete ecologice, în următorii patru ani. Suma este fără TVA, dar, în urma licitației care va avea loc în 31 octombrie 2018, ar putea scădea, în cazul în care vor exista mai mulți ofertanți. Este vorba despre 57 de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman: PSDragnea taie 226 de posturi didactice în județul Alba

avatar

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a transmis că sub conducerea PSD-ALDE, problemele din educație s-au adâncit și mai mult. „În calitate de parlamentar PNL de Alba am atras atenția de nenumărate ori asupra modului total neprofesionit prin care Inspectoratul Școlar Județean înțelege să conducă destinele învățământului din Alba. Spun asta pentru că pe cei […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

METEO de WEEKEND în ALBA: Vremea se răceşte şi va ploua. Prognoza pentru perioada 19-21 octombrie

avatar

Publicat

Temperaturile mai scad cu câteva grade, în acest weekend, în judeţul Alba. Maximele vor fi de 19 grade, vineri şi coboară la 15 grade, duminică. La munte, pe timp de noaptea, vor fi temperaturi cu valori sub zero grade Celsius. De asemenea, sunt anunţate perioade cu ploi.Vă prezentăm condiţii meteo în localităţi din Alba, în […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate