Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Competiţie de şah la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba. Campionul Mihnea Costachi „i-a dovedit” pe poliţişti în mai puţin de 30 de minute

Publicat

Joi, începând cu ora 9.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-a desfăşurat o competiţie de şah organizată de IPA (Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor Secţia Română) – Regiunea Alba.

A participat triplul campion naţional, vicecampion balcanic şi campion european Mihnea Costachi (12 ani), fiul unui poliţist de la BCCO Alba.

Acesta a jucat şah cu toţi participanţii la concurs.

Mihnea Costachi, membru al lotului naţional de şah, este deţinătorul unui palmares impresionant, de 4 ori campion naţional, campion european, vicecampion balcanic precum şi deţinător a numeroase alte premii.
În 2010 şi 2011 acesta a participat la campionatele mondiale ce s-au desfăşurat în Grecia la Porto Carras – Halkidiki şi în Brazilia, la Caldas Novas, unde a obţinut locurile 12 respectiv 13.

joi, la ora 09,00 a început concursul şi în mai puţin de 30 de minute Mihnea Costachi a câştigat toate cele 8 partide jucate simultan cu poliţiştii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. alex

    joi, 15.12.2011 at 17:12

    sa fim sinceri: aproape oricine putea dovedi niste gabori zelosi, cu atat mai mult un pusti de 12 ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax