Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Competiții sportive, concerte și târguri cu scop caritabil organizate de Ziua Copilului la Cugir

Publicat

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită la Cugir, printr -o serie de competiții sportive, concert, târguri organizate de voluntarii din Cugir, pentru strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă și multă voie bună.

Toți prichindeii din oraș au putut participa la evenimentele dedicate lor, de 1 iunie, bucurându-se din plin de ziua lor și de vremea frumoasă de afară.

Sute de copii au împânzit vineri de dimineață bulevardul central al orașului, complexul sportiv „Arena Cugir”. De la cei mai mici și până la elevii de liceu, toți s-au bucurat de spectacolele și activitățile organizate de către autorități pentru a le sărbători așa cum se cuvine ziua.

Copiii au participat la o serie de  întreceri sportive pregătite de către organizatori, competiții care s-au desfășurat pe Bulevardul Alexandru Sahia, Strada Tineretului, și Arena Cugir, acestea fiind : concursuri de triciclete, trotinete, biciclete și role, campionat de tenis de câmp, demonstrații de îndemânare la karting – demonstrații oferite de către piloții din cadrul Clubului Copiilor Cugir, crosul dedicat zilei de 1 Iunie , demonstrații de box, concurs de șah, meci demonstrativ de mini-handbal, meciuri de fotbal.

Organizatorii le-au pregătit celor mici și momente muzicale și de teatru. Pe scena amplasată pe bulevardul central al orașului au încântat asistența trupa locală ” The Beat ” , trupă care a participat în anul 2015, la show –ul de televiziune „Românii au talent” .

Componenții Cercului de Teatru al Casei de Cultură Cugir deghizați în personaje din poveșțile copilăriei, interacționând cu cei mai mici dintre spectatori, prin animație stradală , animatorii au dansat și s-au jucat împreună cu micii spectatori.

„Târgul copiilor”, intrat și el de acum în tradiția activitățiilor dedicate copiilor, a fost un succes în rândul celor mici, care au reușit să-și vândă obiectele nu doar celor de vârsta lor, ci și adulților. Cei mici au afișat pe tarabe diverse obiecte precum cele confectionate manual, jocuri, cărți de colorat, jocuri pe calculator, filme.

Seara s-a încheiat în ritm de dans, în cadrul unui flashmob de dansuri moderne , alături de instructorii și dansatorii Clubului de Dans Sportiv ProDance 2007 Cugir.

SORIN GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax