Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Comunicat de presă PNL Alba: USR PLUS, gâlceavă până la capăt. Politruci ca voi, aruncă doar „noroi”

Publicat

Panourile despre care se vorbește cu atâta patos sunt folosite de USR ca armă electorală într-un demers ce denotă modul murdar în care și-au derulat întreaga campanie de până acum, bazată exclusiv pe atacuri și promisiuni fantasmagorice nu pe soluții sau proiecte fundamentate pe realitate. 

În ciuda faptului că președintele Biroului Electoral de Circumscripție Județean Alba (magistrat judecător), cât și reprezentatul Autorității Electorale Permanente, împreună cu alte două partide, au fost în favoarea contestației depuse de PNL, votul POLITIC susținut de celelalte partide a dus la respingerea ei. O asociere mai mult decât toxică, știind dorința acestora de a impune o administrație fără viziune, care poate duce doar astfel de războaie.

În mod real, panourile nu sunt altceva decât un instrument de comunicare și o parte a unei campanii de informare a primăriei, prin care albaiulienii află ce proiecte europene sunt în derulare, în implementare sau în pregătire, într-un mod simplu, rezumat și pe înțelesul oricui. Nu au nicio legătură cu campania electorală și au un singur destinatar: comunitatea locală.

Sintagma în cauză, folosită într-un mod actual și modern, sub forma de hashtag (etichetă) #cresteamalbaiulia, este doar creată de echipa Primăriei Alba Iulia, nu și înregistrată ca marcă la OSIM. Astfel, tocmai din dorința de a populariza cât mai mult conceptul, în special în mediul online (de aici și alegerea formulei de hashtag), oricine are dreptul de a o utiliza așa cum consideră.

Este, în definitiv, un deziderat al orașului, acela de a se dezvolta sustenabil, de a deveni mai atractiv pentru locuitori și turiști, de a crește. Faptul că această etichetă a fost sau este folosită în diferite situații, nu este însă responsabilitatea primăriei și nici nu trebuie să fie privit și interpretat politic. Dar atunci când alte argumente îți lipsesc (și unora dintre candidați le lipsesc destule), inventezi probleme…

Singura preocupare a „contestatarilor” e să nu descrească în sondaje. USR este partidul cu cele mai multe încălcări ale legii electorale, folosind orașul, prin diverse elemente ce aparțin domeniului public, pentru afișarea ilegală a propriului candidat. Interesant că, deși PNL nu este singurul partid care a primit hotărâri ADMINISTRATIVE ale BECL sau BECJ privitoare la desfășurarea campaniei electorale, este însă singurul despre care se face caz, mare tam-tam… în scopul „nobil” al derutării electoratului.

Există însă diferențe uriașe între dorința de a face să dispară din ochii albaiulienilor proiecte reale, în implementare și promisiunile electorale împrăștiate în dispret, în tot orașul.

Alba Iulia va crește, cu sau fără hashtag, cu sau fără aceste panouri care au stat în picioare cu acest scop ani de zile. Va crește pentru că albaiulienii știu să cearnă grâul de neghină și nu pot fi manipulați prin voturile politice, adică direct interesate, ale reprezentanților unor PARTIDE în Biroul Electoral Județean. Iar asta se va vedea cu adevărat pe 27 septembrie, seara…

Biroul de presă PNL Alba Iulia

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax