Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Concert al Orchestrei de Cameră „Augustin Bena” la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Piese de Mozart și Vivaldi

Publicat

DSC_7888 Primavara muzicală a început la Alba Iulia cu un nou concert al orchestrei de cameră a Centrului de Cultură Augustin Bena Alba. Vineri, 13 martie, orchestra de cameră a concertat la Casa de cultură a Studenților, în fața unei săli arhipline de îndrăgostiți ai muzicii clasice.

A fost al doilea concert din stagiunea 2015 iar dirijorul Dan Liviu Cernat a ales de această dată un repertoriu accesibil tuturor iubitorilor de muzică clasică.

Mai precis, timp de o ora și jumătate au răsunat acordurile muzicale pline de farmec ale Micii Serenade de W.A. Mozart în interpretarea orchestrei dirijate de Dan Liviu Cernat și acordurile Anotimpurilor lui Antonio Vivaldi interpretate cu măiestrie de tânăra violonistă Adriana Gabrian, acompaniată de orchestra Augustin Bena sub bagheta aceluiași dirijor Dan Liviu Cernat.

Violonista Adriana Gabrian s-a născut la 2 ianuarie 1997 și este elevă a Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti din București. Din luna iulie 2012 face parte din Wonderful Youth Orchestra susținând nenumarate concerte în țară și străinate.

Performanțele sale muzicale au fost recompensate și vineri seara cu neșfârșitele aplauze ale publicului albaiulian. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax