Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Concert de colinde organizat de Seminarul Teologic din Alba Iulia, în săptămâna premergătoare Praznicului Crăciunului

Publicat

În săptămâna premergătoare Praznicului Crăciunului, Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia a organizat un concert de colinde, la Casa de Cultură a Studenților din orașul Marii Uniri.

Prin acest eveniment s-a dorit atât promovarea și continuarea datinii străbune a colindului popular, impregnat de cântec și joc, cât și reliefarea colindului Evanghelic, teologic, exprimat în vestea îngerului: „Vă binevestesc vouă bucurie mare… vi S-a născut azi Mântuitor, Care este Hristos Domnul” (Luca 2, 10-11).

În cadrul evenimentului au urcat pe scenă peste 250 elevi ai Școlii Teologice, din ciclul primar, gimnazial și liceal, precum și alți invitați speciali.

Bucuria colindelor a fost primită în primul rând de cei peste 400 părinții ai elevilor prezenți la concert, dar și de elevii școlii care au fost de față, în sală.

Citește și MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

„Toți cei prezenți la concert au primit mesajul: taina Întrupării Fiului divin ne adună împreună ca să colindăm și să ne bucurăm unii de ceilalți. A fost o seară a bucuriei comuniunii exprimată prin colindă”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

sursa, foto: Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax