Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Concert de colinde şi cadouri pentru copii, în Parcul Tineretului din Sebeş

avatar

Publicat

Publicitate

Parcul Tineretului din Sebeș a găzduit miercuri seara un nou eveniment din calendarul Târgului de Crăciun. Peste 1.000 de locuitori ai Sebeșului au răspuns invitației lansate de primarul Dorin Nistor, care a dorit să le ofere copiilor o întâlnire cu Moș Crăciun, iar adulților, un spectacol de colinde în aer liber.

Pe scena montată în parc, au colindat membrii grupului vocal “Felician Fărcașiu” condus de Adina Hada și formația vocal-instrumentală Ștefan Vodă, de la Strășeni, din Basarabia, oraș înfrățit cu Municipiul Sebeș.

Colindătorii au fost primiți cu drag și au entuziasmat publicul care s-a alăturat colindului.

Moș Crăciun, alături de animatori nostimi și de voluntarii din serviciile administrației publice locale au împărțit calendare de ciocolată celor mai mici spectatori, iar adulții au primit calendarul Sebeșului 2018, realizat de Asociația Gisas printr-un proiect susținut financiar de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș.

Târgul de Crăciun a devenit o frumoasă tradiție la Sebeș, un prilej de bucurie pentru toți locuitorii orașului, care aduce un strop din magia și din generozitatea sărbătorilor de iarnă, transmite Primăria Sebeş.

În cursul lunii decembrie, la iniţiativa primarului Dorin Nistor, au fost achiziționate și distribuite 5.500 de ghiozdane simbolice cu dulciuri destinate tuturor elevilor și preșcolarilor care frecventează instituțiile de învățământ din Municipiul Sebeș, plus încă 4.100 de calendare dulci, care au fost oferite tuturor copiilor participanți la evenimentele din cadrul Târgului de Crăciun, colindătorilor, unor asociații care susțin copii sau persoane cu nevoi speciale. Bugetul cheltuit pentru aceste pachete cu dulciuri a fost de circa 100.000 lei (TVA inclus).

“Primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, transmite un mesaj de mulțumire tuturor partenerilor care ne-au fost alături în organizarea evenimentelor prilejuite de sărbătorile de iarnă, precum şi cetăţenilor comunităţii noastre pentru prezenţa la evenimente. Avem fericita ocazie de a adresa tuturor urările noastre sincere de sănătate, armonie şi belşug. Fie ca lumina Crăciunului să ne însoţească, pentru a regăsi împreună frumuseţea tradiţiilor româneşti”, mai precizează reprezentanţii administraţiei locale.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un tânăr din Alba. A prezentat polițiștilor o legitimație falsă de cămin

avatar

Publicat

politie

Un tânăr de 21 de ani, din Alba, este cercetat de polițiștii din Cluj-Napoca pentru că a prezentat o legitimație falsă de cămin. Fapta s-a întâmplat în urma unui control la căminele studențești din Mărăști.Potrivit IPJ Cluj ,un tânăr de 21 ani, jud. Alba, a prezentat o legitimaţie de cămin ca fiind a sa, desi […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

TOP 2018 – universități din România. Pe primul loc, universitatea preferată de majoritatea absolvenților din Alba

avatar

Publicat

universitatea babes bolyai iarna ubb

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca domină și în acet an clasamentul universităților din România. Pe locul al doilea se află Universitatea din București, iar pe al treilea este Universitatea Politehnică din București. Clasamentul a fost publicat de Asociația Cercetătorilor Ad Astra și arată situația instituțiilor de învățământ superior din România, pe baza a 9 rankinguri internaționale.26 de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Botoşani, suspect de înşelăciunie, prins de jandarmii din Alba, după ce a furat dintr-un magazin

avatar

Publicat

actiune politie

Un bărbat din Botoşani a fost identificat de doi jandarmi aflaţi în timpul liber, ca suspect într-un caz de înşelăciune. Şi-au sesizat colegii şi, luat la întrebări, bărbatul nu a recunoscut fapta de înşelăciune, dar a admis că furase un telefon mobil din incinta magazinului Penny din Alba Iulia – cartier Ampoi I. Potrivit Jandarmeriei Alba, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul în care un vânător din Alba doboară un mistreț, pe un domeniu de lângă Alba Iulia

avatar

Publicat

vanatoare

Un vânător din Alba a surprins momentul în care doboară un mistreț, pe un domeniu de vânătoare din zona Berghin, la doar câțiva kilometri de Alba Iulia. Acesta a tras două focuri, ambele nimerind ținta în mișcare. Totul a fost surprins de camera de filmat pe care o purta pe cap. Vînătoarea a fost organizată […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate