Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Concert „Good Day”, prezentare de rochii de mireasă și degustare de vin, la Târgul de nunți „Orașul Mirilor”

Publicat

parada

Ce de-a doua zi a Târgului de nunți „Orașul Mirilor” a adunat în centrul comercial Alba Mall zeci de cupluri care în curând își vor uni destinele, dar și curioși care doar au vrut să „testeze piața” sau care au participat la concertul oferit de trupa „Good Day”. Pe lângă expoziția din Piața Centrală a complexului comercial, domnișoarele interesate să cumpere o rochie de mireasă au putut urmări o prezentare de modă în Sala de evenimente Ball Room.

„Orașul Mirilor” le-a adus albaiulienilor un concert de cover-uri oferit de trupa „Good Day”, dar și o prezentare de rochii de mireasă spectaculoasă.

Show-ul „White Obsession” a reunit 30 de tinere frumoase care au îmbrăcat rochiile unicat de la șase case de modă din țară. Din dantelă, voal, alb pur, bej, cu sau fără aplicații, toate rochiile prezentate în sala de eveniment Ball Room au atras privirile potențialelor cliente. La sfârșitul prezentării, cei care au dorit au putut participa la o degustare de vin marca „Jidvei”.

Domnișoarele care încă nu și-au găsit rochia perfectă o vor putea căuta și duminică, în ultima zi a celei de-a cincea ediții a Târgului de nunți de la Alba Iulia. Nici mirii nu sunt neglijați, întrucât aceștia au posibilitatea să-și aleagă costumul în care vor păși spre altar. De asemenea, tinerii vor putea să admire sau să comande pentru marele eveniment tortul miresei, limuzina, fotograful, invitațiile sau decorațiunile pentru sală.

În plus, ediția de anul acesta aduce tombola „Orașul Mirilor”. „Invităm toți mirii care trec pragul Târgului să participe gratuit la Tombola Orașul Mirilor, unde pot câştiga tricouri cu mesaje amuzante de nuntă, în fiecare zi de târg și marele premiu – o petrecere de burlăcie de lux, într-un mic loc de rai, la Golf Hotel Pianu”, au transmis organizatorii.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax