Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Concertul lui Aurel Tămaș a încheiat sărbătoarea orașului Cîmpeni. Distracția moților continuă pe muntele ”Găina”

Publicat

După patru zile de sărbătoare, orașul Cîmpeni a revenit „la normal”, iar cei care au mai avut totuși chef de petrecere au urcat pe Muntele ”Găina”, la tradiționala sărbătoare ”Târgul de Fete”.

Ultima Zi a Cîmpeniului a avut invitați de seamă, cum ar fi ansamblurile ”Condișorul” din Cluj, ”Saschiz”, Mureș, Ansamblul ”Doina Moților” din Cîmpeni, iar sufletul moților a fost încântat de Mirela Mănescu, una dintre cele mai reprezentative interprete de muzică populară din ”Țara Moților”. Seara a fost încheiată grandios de interpretul de muziă populară Aurel Tămaș, care a cântat atât melodii consacrate, cât şi cele de pe cel mai recent album, ”Trup de vânt”.

Cîmpeniul a fost neîncăpător la ultima zi a orașului. Fie că au venit pentru a se distra, fie că au preferat o ieșire în oraș, localnicii au demonstrată încă odată că știu să se distreze. La finalul evenimentului, a avut loc un foc de artificii, care a încheiat cele 4 zile de sărbătoare dedicate orașului Cîmpeni.

La ultima Zi a Cîmpeniului a fost prezent și prefectul județului Alba, Dan Coriolan Simedru.

FOTO: Eugen Viorel

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax