Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Concurs de desen la Şcoala Gimnazială „Ovidiu Hulea” Aiud, cu ocazia Sărbătorii Internaţionale a Romilor

Publicat

IMG_1930 Primăria Municipiului Aiud a organizat vineri, cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor, în colaborare cu Școala Gimnazială ”Ovidiu Hulea”, concursul de desen cu tema ”Ce vrei să te faci când vei fi mare?”, la care au participat elevii claselor primare ai școlii din Aiudul de Sus.

La festivitatea de premiere a fost prezent primarul municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan, care a ținut să-i felicite atât pe câștigători, cât și pe toți elevii care au participat cu creațiile lor la concursul organizat de administrația aiudeană.

Festivitatea ce a avut loc la școala din Aiudul de Sus a marcat încheierea manifestărilor dedicate Zilei Internaționale a Romilor, sărbătoare care, în România este recunoscută prin Legea nr. 66/2006, ca ”Sărbătoarea etniei romilor din România”.

Cu această ocazie, primarul municipiului Aiud a transmis și un mesaj cetățenilor de etnie romă din municipiu, felicitându-i pe cei care prin activitatea lor contribuie la păstrarea și perpetuarea tradițiilor și obiceiurilor romani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax