Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Concurs individual pentru dansatorii de la „Dance to Sunrise” Alba Iulia. Munca de șapte ani, cumulată în opt minute de dans în stiluri diferite

Publicat

Sâmbătă, micii dansatori ai Clubului de dans sportiv „Dance to Sunrise” din Alba Iulia au fost premiați de către președintele clubului, Vlad Vasile. În cadrul unui concurs individual organizat de acesta, copiii au dat probe de 8 minute de dans continuu, în care au avut de executat pașii învățați în șapte ani de muncă. A fost prima dată când clubul de dans sportiv a organizat un astfel de concurs. 90 de copii au dansat samba, paso doble, jive, dans modern, hip-hop, cha-cha-cha. Pentru munca lor, copiii au primit diplome și medalii. Pentru micii dansatori a fost momentul în care au dovedit părinților, dar și instructorului de dans, individual, că dansul este pasiunea lor.

Sâmbătă, pe terenul de sport la Winner’s Club Țălnar, dansatorii de la „Dance to Sunrise” au avut de trecut peste una dintre cele mai grele probe, să execute timp de 8 minute pașii din șase dansuri diferite, pe care i-au învățat în șapte ani de muncă la clubul de dans sportiv.

A fost prima dată când s-au văzut dansând individual câte două sau şase dansuri, câte 8 minute continuu și să pună în practică pașii pe care i-au învățat în șapte ani de cursuri. Fiecare copil a primit câte un număr, iar în grup de 8-10 dansatori au avut de executat pași de cha-cha-cha, samba, paso doble, jive, hip-hop și dans modern.

Președintele Clubului de Dans Sportiv, Vasile Vlad și-a premiat elevii pentru munca depusă la toate orele de dans, unde au acordat mare atenție pașilor și au învățat să se sincronizeze și, cel mai important, pentru că au pus pasiune în ceea ce au făcut. Și chiar dacă micii dansatori au fost premiați, vor fi aleși trei dintre cei mai buni, care pe lângă medalia și diploma de participare primită, vor mai fi premiați cu un loc I, II și III pentru rezultatele obținute în concurs.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax