Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Concursul Național de Dezbateri, la Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia

Publicat

În weekend, la Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia a avut loc cea de-a doua ediție a Concursului Național de Dezbateri „Elevi debateri- încrezători în succes”, concurs organizat în cadrul Proiectului „ROSE”. Prima etapă a acestui concurs s-a desfășurat în perioada 16-17 decembrie 2017, în orașul Costești din județul Argeș.

Pe lângă Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa”, școlile partenere în acest proiect sunt: Liceul Tehnologic Costești din județul Argeș, Colegiul Tehnic „Dierna” din Orșova, Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin” din Constanța și Liceul Tehnologic „Dimitrie Petrescu” din Caracal.

Cele două moțiuni propuse pentru dezbatere au fost: „Modificarea planului cadru prin suplimentarea orelor alocate disciplinelor de bacalaureat în detrimentul altor discipline” și „Școlile cu absenteism ridicat trebuie să beneficieze de mai mult sprijin din partea autorităților decât alte școli”. Fiecare școală participă la dezbateri cu un echipaj format din trei elevi și unul sau doi profesori antrenori. Elevii școlii albaiuliene (Denisa Dărămuș, Sebastian Szighety, Cătălin Aldea și Ioan Hada – rezervă) la finalul acestei etape de concurs clasându-se pe locul al doilea.

La această activitate alături de cadrele dicatice și de elevi, a participat din partea Inspectoratului Școlar Județean Alba, Laura Marinela Staicu – Inspector Școlar pentru Proiecte Europene. Buna desfășurare a concursului a fost organizată și supravegheată de către, prof. ing. Carmen Sînc – directorul colegiului albaiulian și al prof. Bianca Hoisan – director adjunct, dar și al profesorilor antrenori Aurica Popa și Bogdan Mucea.

La finalul activității, elevii și profesorii invitați au primit din partea școlii gazdă, pixuri, agende și materiale de promovare a municipiului Alba Iulia, ulterior fiind organizată o excursie în Cetatea Marii Uniri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax