Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Concursul „Patrule școlare în acțiune”. Elevi din judeţ s-au întrecut în cunoştinţe privind circulaţia rutieră

Publicat

alba24.ro

Patrule şcolare din judeţ s-a întrecut în cunoştinţe privind circulaţia rutieră. Concursul a fost organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Alba, în cadrul proiectului „Educaţie Rutieră, Educaţie pentru Viaţă”.

Activităţile cuprinse în cadrul Proiectului de informare şi prevenire a accidentelor de circulaţie rutieră, „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă”, au continuat miercuri, 6 iunie, cu concursul „Patrule școlare în acțiune”.

În municipiul Alba Iulia s-au reunit patrulele școlare de la şcolile gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia şi Abrud, „Toma Cocişiu” Blaj şi de la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleşeriu” Sebeş care s-au întrecut în dirijarea traficului rutier, supravegheate de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi de cei ai Biroului Rutier Alba Iulia.

Echipele, formate din câte 6 elevi şi antrenate de profesori coordonatori şi poliţişti, au dovedit seriozitate şi cunoaşterea temeinică a regulilor rutiere, precum şi faptul că pot fi un sprijin real atât pentru colegii lor cât şi pentru poliţiştii rutieri.

Clasament:

Locul I a fost ocupat de patrula şcolară a Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleşeriu” Sebeş, locul II a fost obţinut de elevii Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, pe locul III s-a clasat echipajul Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” din Abrud, iar mențiunea a fost acordată Şcolii Gimnaziale „Toma Cocişiu” din Blaj.

Toţi participanţii au fost premiaţi cu medalii, diplome, gadgeturi şi articole sportive, oferite de Consiliul Judeţean Alba, iar festivitatea de premiere s-a desfăşurat în prezenţa domnului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba, Dumitru Fulea şi a domului comisar şef Bic Vasile Darius, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Activităţile cuprinse în calendarul proiectului „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă” vor continua, joi, 7 iunie, la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia cu etapa judeţeană a concursului de siguranţă rutieră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax