Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Concursul pentru sănătate și prim ajutor „Sanitarii Pricepuți” – faza județeană, la Crucea Roșie Filiala Alba. CLASAMENT

Publicat

Crucea Roșie Română Filiala Alba a organizat în data de 16 iulie faza județeană a concursului pentru sănătate și prim ajutor „Sanitarii Pricepuți”, la sediul organizației din Alba Iulia.

Concursul a atras participarea unui număr de 24 de copii de școli generale și licee din județul Alba. Potrivit reprezentanților Crucii Roșii Alba, numărul este de zece ori mai mic decât în anii anteriori, ca urmare a desfășurării concursului în context de pandemie.

În urma derulării probelor teoretică și practică, clasamentul arată în felul următor:

Categoria Liceu

  • Locul 1: Liceul Teoretic ”Petru Maior” Ocna Mureș, îndrumător prof. Hosu Mihaiela
  • Locul 2: Liceul ”Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieș, îndrumător prof. Pârțilă Doriana
  • Locul 3: Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” Blaj, îndrumăor prof. Goji Gyozo

Categoria Gimnaziu

  • Locul 1: Liceul ”Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieș, îndrumător prof. Pârțilă Doriana

Copiii au fost premiaţi cu produse igienico-sanitare, dulciuri, rechizite, brelocuri, diplome și trofee, toate produsele fiind achiziționate din fonduri proprii.

În anul acesta, câștigătorii locurilor 1 atât de la categoria Liceu cât și Gimnaziu, vor participa la faza națională care se va derula în regim special, on-line, pe regiuni, pentru a respecta condițiile pandemiei.

„În calitate de organizatori ai acestui concurs de aproximtiv 60 ani, avem o deosebită apreciere pentru toţi copiii participanţi şi cadrele didactice îndrumătoare, ale căror eforturi au fost evidenţiate prin rezultatele obţinute”, a transmis directorul Adrian Dușa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax