Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Consilier local din Alba Iulia, implicat într-un ACCIDENT rutier, în cartierul Partoș. „M-am născut a doua oară”

Publicat


accident

Un consilier local din municipiul Alba Iulia a ajuns la spital vineri, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc pe strada Regimentul V Vânători din cartierul albaiulian Partoș.

La o zi după accident, consilierul local PSD Iulian Bunea a explicat cum s-a petrecut evenimentul rutier, într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

M-am născut a doua oară!

Ieri, cineva a făcut o manevră riscantă punând în pericol atât viața mea cât și a altor persoane, grăbindu-se pentru câteva secunde în plus și pentru câțiva metrii mai în față în coloană, o grabă inutilă din care a rezultat un impact puternic, acel cineva venind de pe contrasens și intrând direct în mine, chiar dacă am încercat în fracțiunele de secundă să trag dreapta și să opresc.

M-am trezit într-o imagine apocaliptică, cu mult praf de airbag în mașină, neauzind nimic datorită airbag-urilor care s-au declanșat și văzând că din mașina care m-a lovit și blocat iese mult fum.

Șoferul de tir încerca să îi tragă pe ceilalți afară fără mari șanse până au intervenit și alte persoane, eu am sărit pe ușa din dreapta cuprins de adrenalină.

Câteva minute bune am fost în stare de șoc, am reușit să apelez serviciul de urgență și să cer ajutor.

După aproximativ 5 ore de investigații medicale am aflat că sunt bine, bătucit destul de rău, dar bine, le mulțumesc pe această cale tuturor celor de la UPU Alba.

În timp ce mă aflam în spital am primit un telefon de la cel vinovat și mi-a spus că își face griji pentru permisul lui care a fost reținut pentru 3 luni, mi s-a părut foarte ironic și de o nesimțire imensă să îmi spună așa ceva, putea fi mult mai rău atât pentru mine cât pentru ceilalți, în asemenea cazuri o să propun un amendament legislativ minim 1 an suspendarea permisului de circulație iar ulterior făcută reexaminare.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru o nouă zi frumoasă de care mă pot bucura din plin și vă mulțumesc vouă celor mulți care ați aflat de această oribilă întâmplare și mi-ați transmis gânduri bune!”, a scris Iulian Bunea.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

  1. pilu

    sâmbătă, 08.09.2018 la 12:06

    Oare ce ar fi patit unul lipsit de adrenalina ?

  2. Mihai

    luni, 10.09.2018 la 09:03

    Poate propune domnul consilier si niste „metrii” de autostrada. Ca azi circulam doar pe „fractiunele” de autostrazi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

SÂMBĂTĂ: Racla cu moaștele Sfintei Maria Magdalena, adusă la Alba Iulia, cu prilejul sărbătorii Sfinților Mărturisitori Ardeleni

Publicat

moaste, catedrala pelerini

În data de 21 octombrie, Biserica Ortodoxă face pomenirea de peste an a Sfinților Cuvioși Mărturisitori Visarion și Sofronie și a Sfântului Mucenic Oprea, a Sfinților Preoți Mărturisitori Ioan din Galeș și Moise Măcinic din Sibiel, cunoscuți ca Sfinții Mărturisitori Ardeleni. Cu acest prilej, Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei va fi îmbrăcată în haină de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

ANUNȚ: Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Aiud angajează îngrijitor curățenie. Condiții de participare

Publicat

locuri de munca 1

Grădinița cu Program Prelungit nr.2 Aiud organizează concurs în baza HG 286/2011 și HG 1027/2014, la sediul Grădiniței cu Program Prelungit nr.2 din str. Unirii, nr.10, Jud. Alba în data de 07.11.2019, ora 13,00 proba practică și în data de 12.11.2019 ora 13, interviul, pentru ocuparea postului contractual vacant de îngrijitor curățenie, în cadrul Grădiniței […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Florin Roman, deputat PNL de Alba: Parlamentul a adoptat o lege pentru extinderea cimitirului din Alba Iulia

Publicat

Florin Roman

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman a transmis că Parlamentul a adoptat marți un proiect de lege pentru modificarea legii privind cimitirele, crematoriile și serviciile funerare, care scoate practic extinderea cimitirelor existente din circuitul anevoios al autorizării. „La solicitarea viceprimarului cu atribuții de primar, Paul Voicu, în calitate de deputat PNL, am inițiat un proiect […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 33.000 de doze de vaccin antigripal, în acest sezon, pentru județul Alba. Când ajung primele doze la medicii de familie

Publicat

vaccin gripa

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba primește, de la Ministerul Sănătății, în acest sezon, în patru tranșe, 33.030 de doze de vaccin împotriva gripei, care vor ajunge, în mare parte, la medicii de familie pentru imunizarea populației, dar și în spitale pentru personalul medical.  La mijlocul lunii septembrie în județul Alba a ajuns prima tranșă […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate